22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το πληκτρολόγιο του Blackberry Passport! [vid]

    Μπορεί το μερίδιο της Blackberry να βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα πλέον, όμως για κάποιους χρήστες οι συσκευές της εξακολουθούν να παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

    53a42eabd85ef_Blackberry

    Μια από αυτές είναι και το Blackberry Passport, ένας συνδυασμός smartphone και tablet με “τετράγωνο” σχεδιασμό, οθόνη 4,5 ιντσών και QWERTY πληκτρολόγιο. Το Passport έχει μια ασυνήθιστη ανάλυση των 1440×1440 pixels, 3GB RAM και τετραπύρηνο Snapdragon 800 chipset. Φυσικά τρέχει το BlackBerry 10.1 OS ενώ η αυτονομία του εξασφαλίζεται από μια μπαταρία των 3.450mAh.

    Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια πρώτη άποψη του πληκτρολογίου του Blackberry Passport που “λύνει” τα χέρια του χρήστη και αποτελεί ιδανική λύση για όσους πληκτρολογούν αρκετά με το smartphone τους.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles