14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    BlackBerry: Θα αδειοδοτήσει το θρυλικό πληκτρολόγιο «Qwerty» σε άλλους κατασκευαστές

    Μπορεί η BlackBerry να έχει επιβεβαιώσει ότι θα σταματήσει σύντομα την κατασκευή smartphone συσκευών, το σίγουρο όμως είναι ότι ένα στοιχείο του design των smartphones της εταιρείας θα συνεχίσει να υπάρχει.

    blackberry-qwerty

    Ο λόγος για το θρυλικό «QWERTY» πληκτρολόγιο, που, σύμφωνα με τον CEO της BlackBerry, John Chen, θα αδειοδοτηθεί σύντομα σε άλλους κατασκευαστές προς χρήση. Άλλωστε, η εταιρεία είναι γνωστή για το εξαιρετικό «QWERTY» πληκτρολόγιο του BlackBerry Bold 9000, το οποίο θεωρείται ως το καλύτερο μέχρι σήμερα.

    Ο ίδιος, συμπληρώνει, ότι τα τρία καλύτερα μοντέλα της Blackberry που του άρεσαν είναι τα BlackBerry Bold 9900, οι συσκευές της σειράς BlackBerry Curve και το BlackBerry Passport. Να σημειωθεί, ότι το Bold 9900 είναι παρόμοιο με το Bold 9000, αλλά περιλαμβάνει επιπροσθέτως οθόνη αφής, ενώ από την μεριά του το Passport έρχεται με ένα μοναδικό υβριδικό πληκτρολόγιο, που συνδυάζει τα φυσικά πλήκτρα με αυτά της αφής.

    Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση τα τελευταία χρόνια, με χαμηλές πωλήσεις και το ενδιαφέρον των καταναλωτών συνεχώς να μειώνεται, λόγοι που την οδήγησαν στην απόφαση να σταματήσει την κατασκευή συσκευών smartphones και αντί αυτού να αναθέσει τη δημιουργία τους σε τρίτους κατασκευαστές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles