15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Bloomberg. Η Samsung δε θα χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 810 στο Galaxy S6 (update: Στις 2 Μαρτίου η ανακοίνωση!)

    UPDATE: Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Samsung σε κορεατικά media, το Galaxy S6 θα ανακοινωθεί όντως στο MWC 2015 της Βαρκελώνης, σε ξεχωριστό event που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Μαρτίου.

    Για τον Snapdragon 810 έχουν γραφτεί πολλά, όπως και για προβλήματα που ίσως καθυστερούσαν την παραγωγή smartphones που τον έχουν επιλέξει. Κι ενώ τα Xiaomi Mi Note Pro και LG G Flex 2, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, δείχνουν να αντιμετωπίζουν το ζήτημα και να ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα στην αγορά -και, παράλληλα, η ίδια η Qualcomm διαψεύδει τα προβλήματα- το report του Bloomberg για τη Samsung είναι διαφορετικό.

    Η προηγούμενη ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S5...
    Η προηγούμενη ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S5…

    Υποστηρίζοντας παλαιότερες φήμες, οι αναφορές του μέσου θέλουν τους Κορεάτες να έχουν πάρει ήδη την απόφαση να εγκαταλείψουν τη χρήση του Snapdragon 810 στο Galaxy S6, λόγω προβλημάτων υπερθέρμανσης, και να στρέφονται μόνο στους δικούς τους Exynos για το επόμενο κορυφαίο τους μοντέλο.

    Το Samsung Galaxy S6 αναμένεται να ανακοινωθεί στο MWC 2015 της Βαρκελώνης, με τις πληροφορίες να θέλουν τη Samsung να ετοιμάζει μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές γι’ αυτό, ώστε να αντιμετωπίσει το μειωμένο ενδιαφέρον του κόσμου τελευταία για τις προτάσεις της και την άνοδο των Κινέζων κατασκευαστών. Σε ένα περίπου μήνα, λοιπόν, θα μάθουμε τα πάντα από τη Βαρκελώνη, μαζί με το νέο “κύμα” συσκευών που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles