22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    BLU Studio 7.0. Πόσο μεγάλο αντέχεις να είναι το smartphone σου;

    Πόσο μεγάλο αντέχεις να είναι το smartphone σου; Στην περίπτωση της BLU έως και 7 ίντσες. Και κάπως έτσι, διαφημίζει το BLU Studio 7.0 σαν το “πρώτo 7ιντσο smartphone στον κόσμο” παρά το γεγονός ότι παρόμοιες συσκευές βρίσκονται ήδη στην αγορά.

    Blu-Studio-70

    Ακόμη κι αν το BLU Studio 7.0 δεν είναι το πρώτο, βέβαια, πάντα εντυπωσιαζόμαστε να βλέπουμε την εικόνα που βλέπετε παραπάνω σε “σοβαρές” φωτογραφίσεις των εταιρειών. Είπαμε να μεγαλώσουν τα smartphones, αλλά… όχι και έτσι.

    Blu-Studio-70 (1)

    Σε κάθε περίπτωση, αν η μεγάλη πρόταση της BLU σας γοήτευσε από την πρώτη ματιά, να σημειώσουμε ότι πρόκειται γιια μία συσκευή που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ με κόστος 149 δολάρια. Τρέχει Android 4.4 KitKat, η οθόνη της έχει ανάλυση 1024×600 pixels, διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek στα 1.3GHz, 1GB RAM, κάμερες 5 και 2MPixels, 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 3.000mAh. Καθόλου εντυπωσιακά specs δηλαδή για τη συσκευή, που μπορεί να την πει κάποιος… μεγάλη, αλλά όχι και high-end.

    Blu-Studio-70 (2)

    Σε περίπτωση που δεν ξέρετε την κατασκευάστρια BLU, να σημειώσουμε ότι είναι εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ και, όπως υποστηρίζει, σχεδιάζει τα προϊόντα της στο Μαϊάμι, αλλά φυσικά τα συναρμολογεί στην Κίνα.

    BLU Products 2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles