13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Instagram κυκλοφόρησε το Bolt για αποστολή φωτογραφιών/βίντεο με ένα πάτημα

    Τελικά, η διαρροή των προηγούμενων ημερών στο Instagram επιβεβαιώθηκε. Το Bolt πρόκειται για μία νέα εφαρμογή η οποία κυκλοφόρησε από το Instagram και η οποία επιτρέπει τη γρήγορη αποστολή φωτογραφιών και βίντεο σε φίλους, με ένα απλό πάτημα.

    instagram bolt for android ios

    Αρχικά, το Bolt έκανε λανσάρισμα μονάχα σε Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική και Νέα Ζηλανδία. Η ομάδα του έκρινε πως το κοινό στις περιοχές αυτές είναι κατάλληλο για δοκιμή της εφαρμογής. Το παγκόσμιο λανσάρισμα δε θα αργήσει. Η εφαρμογή κυκλοφόρησε σε Android και iOS.

    Η εφαρμογή δουλεύει ως εξής: Ο χρήστης κάνει εγγραφή με τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου, τραβά μια selfie φωτογραφία για προφίλ και στη συνέχεια προσθέτει έως 20 χρήστες στη λίστα των αγαπημένων από τη λίστα επαφών του τηλεφώνου του. Θα πρέπει οι επαφές του να έχουν εγκαταστήσει το Bolt.

    instagram bolt for android ios

    Με το άνοιγμα του Bolt, αμέσως ενεργοποιείται η προεπισκόπηση της κάμερας και οι φωτογραφίες των χρηστών από τη λίστα αγαπημένων εμφανίζονται στο κάτω μέρος. Με ένα απλό πάτημα στην εικόνα ενός χρήστη, στέλνεται επί τόπου φωτογραφία. Με το παρατεταμένο πάτημα στην εικόνα ενός χρήστη, στέλνεται επί τόπου βίντεο. Δεν υπάρχει μαζική αποστολή, η επικοινωνία είναι ένας προς έναν. Ο χρήστης μπορεί σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων μετά την αποστολή να κουνήσει τη συσκευή του για να ακυρώσει την αποστολή.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bolt CEO προς Instagram: «Διαλέξτε άλλο όνομα για το ανερχόμενο Bolt app»

    Ο χρήστης λαμβάνει ειδοποίηση στο πάνω μέρος της εφαρμογής κάθε φορά που του αποστέλλεται φωτογραφία ή βίντεο, έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει ανεπιθύμητους χρήστες, ενώ κάθε φορά που ανοίγει μια φωτογραφία ή βίντεο, μπορεί να απαντήσει με χρήση κειμένου στην ίδια τη φωτογραφία ή το βίντεο, ή να τραβήξει και να στείλει νέα φωτογραφία ή βίντεο. Όπως και στο Slingshot του Facebook, όταν ο χρήστης αποσύρει μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, αυτά διαγράφονται.

    Το Bolt πρόκειται, δηλαδή, για έναν ακόμη ανταγωνιστή του Snapchat.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles