21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    To εναλλακτικό Borderlands μεταφέρεται στον κινηματογράφο!

    Το Borderlands της Gearbox Software είναι ένα First-person shooter με έντονα στοιχεία RPG, το οποίο έκανε την εμφάνιση του το 2009 και κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατομμυριών gamers. To Borderlands που διακρίνεται για τους εξαιρετικούς μηχανισμούς στο gameplay και για το εκκεντρικό του στυλ, είναι αυτή τη στιγμή από τα πιο πετυχημένα gaming franchises των τελευταίων ετών με 4 ακόμη τίτλους (Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, Tales from the Borderlands και Borderlands Legends), έχοντας πουλήσει συνολικά περισσότερα από 26 εκατομμύρια copies!

    Borderlands_2_Main_Charakter

    Όπως είναι λογικό ένα τόσο πετυχημένο game δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει την προσοχή των παραγωγών του Holywood, οι οποίοι παραδοσιακά αντλούν ιδέες για τις επόμενες ταινίες τους από τον πλούσιο κόσμο του gaming. Έτσι λοιπόν, όπως έγινε γνωστό η Gearbox και η Take-Two Interactive πρόσφατα έδωσαν τα χέρια με τη Lionsgate, ώστε η δεύτερη να αναλάβει την κινηματογραφική μεταφορά του Borderlands. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Avi και Ari Arad, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν βάλει την υπογραφή τους στις ταινίες: Iron Man, Spider-Man, X-Men, Ghost Rider και Blade, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει τίποτα αναφορικά με τον σκηνοθέτη ή το cast της ταινίας. Στόχος βέβαια των εμπνευστών της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι να μεταφερθεί αυτούσιο το ιδιαίτερο στυλ του Borderlands, χωρίς ωστόσο η ταινία που θα δημιουργηθεί να είναι… αυστηρώς για ενηλίκους. Ελπίζουμε ότι η ταινία Borderlands δεν θα απογοητεύσει και θα ξεφύγει από τον κανόνα που θέλει τις video game-based ταινίες να αποτελούν… «πεταμένα λεφτά».

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles