16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Breaking news: Βρέθηκε πτώμα στα κεντρικά γραφεία της Apple στο Cupertino

    Ένα πτώμα -που πιθανότατα ανήκει σε γυναίκα άνδρα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες- βρέθηκε σε αίθουσα συσκέψεων στα κεντρικά γραφεία της Apple στο Cupertino της Καλιφόρνια, όπως μεταδίδουν ειδησεογραφικά μέσα του Σαν Φρανσίσκο.

    apple campus

    Πολλές πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία, καθώς το θύμα -που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι υπάλληλος της εταιρείας– βρέθηκε με “τραύμα στο κεφάλι” που “πιθανώς προκλήθηκε από όπλο”. Δεν εμπλέκεται άλλος στο περιστατικό που χαρακτηρίζεται μεμονωμένο, ενώ κανένας άλλος στο campus της Apple δεν κινδύνεψε…

    Εργαζόμενοι σημειώνουν ότι άκουγαν για ώρα ένα ελικόπτερο να κάνει κύκλους σήμερα το πρωί έξω από το κτίριο στο 1 Infinity Loop στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Apple στο Cupertino 70 χλμ νότια του Σαν Φρανσίσκο, όπου υπάρχει έντονη κινητικότητα αλλά και παρουσία της αστυνομίας.

    Screen Shot 2016-04-27 at 21.10.30

    UPDATE: 

    Σε επίσημη δήλωσή της για το περιστατικό, η εκπρόσωπος της Apple Kristin Huguet σημειώνει ότι όλοι στην εταιρεία “είναι συγκλονισμένοι από την τραγική απώλεια ενός νεαρού και ταλαντούχου εργαζομένου”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles