18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Breaking: Το Facebook αποκτά το Instagram!

    Είδηση-βόμβα, καθώς το Facebook εξαγόρασε την εφαρμογή που συζητούν όλοι αυτές οι μέρες. Η εξαγορά της δημοφιλούς iOS -αλλά και Android πλέον- application, του Instagram, φαίνεται ότι κόστισε στην εταιρεία του Mark Zuckerberg 1 δισ. δολάρια (σε ένα συνδυασμό μετρητών και μετοχών του Facebook).

    Ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος για που το ταλαντούχο team του Instagram θα τους πλαισιώσει πλέον στο Facebook. “Για χρόνια προσπαθούσαμε να χτίσουμε την καλύτερη εμπειρία για το διαμοιρασμό των φωτογραφιών με φίλους και οικογένεια” συνεχίζει. “Τώρα μπορούμε να συνεργαστούμε ακόμη πιο στενά με το team του Instagram, ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία διαμοιρασμού όμορφων mobile photos, με άτομα βασισμένα στα ενδιαφέροντά σας. Πιστεύουμε ότι αυτές είναι διαφορετικές εμπειρίες που αλληλοσυμπληρώνονται. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί…”.

    Από την πλευρά του ο CEO του Instagram, Kevin Systrom, καθησυχάζει τους fans της εφαρμογής ότι η εξαγορά δε θα επηρεάσει τη δυνατότητα διαμοιρασμού των φωτογραφιών της σε άλλα κοινωνικά δίκτυα (το twitter π.χ. το οποίο κατακλύζεται σήμερα από photos που δημιουργούνται στη δημοφιλή εφαρμογή).

    Σίγουρα, μετά την εξαγορά όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις του Facebook, σε συνεργασία με το team του Instagram. Ίδωμεν!

    Πηγή: The Tech Block

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles