19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Breffo Spiderpodium: Η πιo ευέλικτη βάση για το smartphone σας!

    Universal βάσεις για smartphones υπάρχουν πολλές, όμως πάντα θα έχουν κάποιον περιορισμό, κάποια κατασκευαστική “ατέλεια”, κάποια περίπτωση στην οποία δε θα μπορούν να σας εξυπηρετήσουν. Αυτό δε συμβαίνει και με το Spiderpodium της Breffo, όμως, αφού πολύ απλά το κάνετε ό,τι θέλετε!

    breffo spiderpodium

    Το Spiderpodium είναι εμφανές από που πήρε την ονομασία του…Θυμίζει πολύ αράχνη και τα 8 “πόδια” του είναι ευέλικτα και εύκαμπτα, έτσι ώστε να περιστρέφονται σε κάθε θέση και γωνία που θέλετε, ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Φυσικά, καλύπτονται από μαλακό, συνθετικό υλικό ώστε να μην “τραυματίζουν” τη συσκευή σας σε καμία περίπτωση, όταν την “αγκαλιάζουν” για να τη στηρίξουν.

    breffo spiderpodium-2 breffo spiderpodium-3

    Το καλό με όλα τα παραπάνω είναι πως ο μόνος περιοριστικός παράγοντας όσον αφορά τη χρήση του Spiderpodium, είναι η φαντασία σας! Τα 4 πόδια συνήθως χρειάζονται για να στηρίζουν τη συσκευή, αλλά καθώς είναι αρκετά σταθερά και σφιχτά, μπορείτε να το κάνετε και με 2 από αυτά μόνο, ανάλογα την περίσταση. Αυτό σημαίνει πως έχετε από 4 έως 6 ακόμα πόδια με τα οποία μπορείτε να στηρίξετε τη βάση οριζόντια, κάθετα, υπό οποιαδήποτε γωνία, να την κρεμάσετε από το φωτιστικό σας, στην άκρη του γραφείου σας, στο αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε σχεδόν ό,τι θέλετε με αυτήν!

    breffo spiderpodium-4

    Καλύτερα δείτε το video που ετοιμάσαμε για να πάρετε μια ιδέα για το Spiderpodium. Διατίθεται από την Breffo έναντι €17,99 σε διάφορα χρώματα (μαύρο, άσπρο, γαλάζιο, πράσινο, μωβ και το χρώμα του γραφίτη), ενώ αντίστοιχη υλοποίηση υπάρχει και για tablets αλλά και κάμερες!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles