18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    O μεγάλος ρόλος που έκανε τον Bryan Cranston αγνώριστο

    Ναι, αυτός που βλέπετε είναι ο Bryan Cranston, μεταμορφωμένος εντελώς για τις ανάγκες του επερχόμενου ρόλου του στο φιλμ του HBO, All The Way. Σ’ αυτό ο πρώην “Walter White” ερμηνεύει τον Πρόεδρο της Αμερικής Lyndon B. Johnson, τον γνωστό και ως “accidental president”, αφού ανέλαβε μετά την δολοφονία του John Kennedy.

    cranston-1

    O σκηνοθέτης της ταινίας Jay Roach δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό People πως ο Cranston, πέρα από την μεταμόρφωσή του εμφανισιακά είναι εκπληκτικός στο ρόλο, τόσο πολύ που έχει δημιουργήσει μία μοναδική ατμόσφαιρα στα γυρίσματα. Το σενάριο έχει γράψει ο Robert Schenkkan (βραβευμένος με Pulitzer για το The Kentucky Cycle και νικητής του Writers Guild Award για την εξαιρετική μίνι σειρά του HBO, The Pacific), που ουσιαστικά προσάρμοσε το δικό του βραβευμένο με Tony θεατρικό έργο.
    Στο καστ μαζί με τον Cranston συμμετέχουν οι Anthony Mackie (Martin Luther King), Melissa Leo (Lady Bird Johnson), Bradley Whitford (Hubert Humphrey), Stephen Root (J. Edgar Hoover) και άλλοι.
    Το All the Way θα ρίξει φως στην πρώτη δύσκολη χρονιά του Προέδρου Johnson στον Λευκό Οίκο, εποχή όπου ο πόλεμος στο Βιετνάμ πήρε μεγάλες διαστάσεις και μέρες που προσπαθούσε να περάσει το νομοσχέδιο περί Πολιτικών Δικαιωμάτων και να θέσει εκτός νόμου τις ρατσιστικές μεθοδεύσεις των πολιτειών του Νότου.
    Στα credits της ταινίας του HBO βρίσκει κανείς και το όνομα του Steven Spielberg ως executive producer, κάτι που λέει πολλά για το τελικό αποτέλεσμα που θα προκύψει.

    cranston-

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles