24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ήρθε το τέλος των… φυσαλίδων που σπάνε στο Bubble Wrap!

    Το σπάσιμο των φυσαλίδων από ένα περιτύλιγμα (τύπου Bubble Wrap) αποτελεί αγαπημένη συνήθεια πολλών… Είναι αγχολυτικό, αρέσει σε αρκετό κόσμο σε σημείο… εθισμού, από την άλλη βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που ανατριχιάζουν ή εκνευρίζονται με την κίνηση. Αν ανήκεις στους πρώτους, τα νέα είναι εξαιρετικά “δυσάρεστα”, αν είσαι στους δεύτερους μάλλον ήρθε η ώρα να “πανηγυρίσεις” ή να αισθανθείς δικαιωμένος!

    bubble-wrap

    Σίγουρα, δεν είναι η είδηση στην οποία θα δώσεις προτεραιότητα στους καιρούς που περνάμε, το γεγονός είναι όμως ότι, αν βρούμε το χρόνο και τη διάθεση να στρέψουμε το βλέμμα στα διαφορετικά “μη σημαντικά” αλλά αξιοσημείωτα που συμβαίνουν στον πλανήτη, η κατάργηση των φυσαλίδων στο Bubble Wrap είναι κάτι που θα κάνει πολλούς να φωνάξουν “oh no!” και άλλους να χαμογελάσουν από “ανακούφιση”. Κι αυτό γιατί η εταιρεία Sealed Air, που βρίσκεται πίσω από το γνωστό περιτύλιγμα με τις φυσαλίδες, αποφάσισε να διαθέσει μία νέα έκδοση με φυσαλίδες που δε… σπάνε. 

    Το σκεπτικό τους πίσω από τη νέα επιλογή; Η έκδοση του Bubble Wrap που γνωρίζουμε είναι αρκετά ογκώδης, κάτι που την καθιστά ασύμφορη για την εταιρεία όσον αφορά το χώρο που καταλαμβάνει, τα φορτηγά που τη μεταφέρουν κ.ο.κ.. Η νέα έκδοση που ονομάζεται iBubble φτάνει συμπιεσμένη και οι πελάτες κατά κάποιο τρόπο “φουσκώνουν” τη συσκευασία εκείνη τη στιγμή. Οι φυσαλίδες δεν είναι πλέον ξεχωριστές, αλλά συνδέονται μεταξύ τους αποτελώντας στην ουσία “σωλήνες” γεμάτους με αέρα. Πρόκειται για μία επιλογή με λιγότερο κόστος που ίσως εκτοπίσει τις παραδοσιακές φυσαλίδες στο περιτύλιγμα. 

    Θα το αντέξει κι αυτό η ανθρωπότητα… Κι αν σας λείψουν πολύ οι φυσαλίδες και το σπάσιμό τους, υπάρχουν πάντα video σαν το ακόλουθο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles