16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Call of Duty: Black Ops III. Δείτε το εκρηκτικό reveal trailer!

    Το Call of Duty, είναι ένα gaming franchise που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς οι αστρονομικές πωλήσεις του, τα λένε όλα για την πραγματικά τεράστια επιτυχία του! Όπως μπορείτε να φανταστείτε, όποτε ανακοινώνεται ένα νέο Call of Duty game προκαλούνται σεισμικές δονήσεις στη κοινότητα των gamers και σίγουρα αυτό συνέβη και με την επίσημη πρώτη παρουσίαση του Black Ops III, που έρχεται για να συνεχίσει το μύθο των Black Ops.

    Black Ops III 6

    Το story του Black Ops III διαδραματίζεται μετά τα μέσα του 21ου αιώνα, σε έναν μελλοντικό κόσμο όπου άνθρωπος και μηχανή έχουν γίνει ένα. Οι gamers θα κληθούν να αναλάβουν τις τύχες μίας ομάδας Black Ops υπερστρατιωτών που στο κορμί τους φέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με έμφαση στο co-op play που θα δίνει νέα διάσταση στο campaign, ένα ολόφρεσκο movement system στο multiplayer (ναι, μπορείτε επίσης να κολυμπήσετε και να πολεμήσετε κάτω από το νερό), «special» χαρακτήρες με συγκεκριμένες αρμοδιότητες στη μάχη και ένα ολοκαίνουργιο zombie mode, το Black Ops III είναι σίγουρα το next big thing στο Call of Duty franchise και με βάση από αυτά που είδαμε δεν αποκλείεται να ξεπεράσει ακόμη και το εξαιρετικό Advanced Warfare!

    Black Ops III 4

    Η Treyarch το ετοιμάζει επί 3 χρόνια και στις 6 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα λατρευτεί από τους gamers, όπως άλλωστε και όλα τα προηγούμενα games της δημοφιλούς σειράς. Εσείς τώρα δεν έχετε παρά να δυναμώσετε τα ηχεία σας και να πάρετε μία πρώτη γεύση από τον κόσμο του Black Ops III υπό τους ήχους του Paint it Black των Rolling Stones!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles