18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    8 στους 10 αποκτούν με την πρώτη προσπάθεια το Cambridge English: First for Schools

    Το Cambridge English: First for Schools, ή αλλιώς First Certificate in English (FCE), είναι πιστοποιητικό Αγγλικών ανώτερου μέσου επιπέδου στα ενδιαφέροντα των σπουδαστών. Η απόκτηση του πιστοποιητικού ενθαρρύνει τους μαθητές να προχωρήσουν σε προετοιμασία για ανώτερου επιπέδου πιστοποιητικά ή να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους στα αγγλικά για να αξιοποιήσουν εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.

    Cambridge English First for Schools

    Όσον αφορά του ενδιαφερόμενους του Cambridge English: First for Schools στην Ελλάδα, το ποσοστό επιτυχίας τους φτάνει το 80% (8 στους 10) στην πρώτη κιόλας προσπάθεια απόκτησης του πιστοποιητικού.

    Η αύξηση των ποσοστών επιτυχίας είναι αποτέλεσμα των διαρκών αναθεωρήσεων που διεξάγει ο φορέας Cambridge English Language Assessment, ώστε η επιτυχία στην εξέταση να αντικατοπτρίζει το εξίσου ίδιο επίπεδο γλωσσομάθειας, καθιστώντας όμως πιο φιλική την εξέταση απέναντι στις νεαρές ηλικίες, κυρίως όσον αφορά τις θεματικές ενότητες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι εξετάσεις να βασίζονται σε καταστάσεις οικείες για τους μαθητές και θέματα ειδικά προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντα τους.

    Το First for Schools αναγνωρίζεται από χιλιάδες κορυφαίες επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο ενώ για την προετοιμασία των εξεταζομένων παρέχεται μία ευρεία γκάμα υποστηρικτικών προϊόντων και ύλης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles