21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η ιντερνετική γκάφα της Carly Fiorina, πρώην CEO της HP που βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ!

    Η ιστορία είναι γνωστή και φήμες υπήρχαν έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό, τώρα, ωστόσο, η Carly Fiorina, πρώην CEO της Hewlett-Packard το διάστημα από το 1999 έως το 2005, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία των ΗΠΑ.

    carlyfiorina

    Η Fiorina φιλοδοξεί να αποτελέσει το “αντίπαλον δέος” για την Hilary Clinton, διεκδικώντας το χρίσμα των ρεπουμπλικάνων. Έχοντας ως σύνθημα πως “ό,τι έκανε για την HP μπορεί να το κάνει και για την Αμερική” και πως “μόνο στις ΗΠΑ μπορεί μία νεαρή γυναίκα να ξεκινήσει ως γραμματέας και να φθάσει να γίνει διευθύνουσα σύμβουλος σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου” έχει ξεκινήσει την καμπάνια της, κάποιοι, ωστόσο, έχουν διαφορετική άποψη από εκείνη για τις ικανότητές της… Με επίκεντρο των αμφισβητήσεων στο πρόσωπό της τον τρόπο που έφυγε από την HP το 2005, την κακή διαχείριση των χρημάτων της εξαγοράς της Compaq, αλλά και το χαρακτηρισμό της από πολλούς ως η “μία από τις χειρότερες CEOs αμερικανικών εταιρειών” φαίνεται πως τα πράγματα γι’ αυτήν δε θα είναι εύκολα.

    Μία τελευταία και σημαντική γκάφα της ωστόσο κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς, όπως φαίνεται, έχει ξεχάσει να κατοχυρώσει το domain carlyfiorina.org ενόψει της υποψηφιότητας της. Το πήρε κάποιος που φαίνεται πως δεν την εκτιμάει ιδιαίτερα, έτσι δημιούργησε μία σελίδα την οποία χρησιμοποιεί για να δείξει πόσους ανθρώπους απέλυσε η Fiorina στην HP, βάζοντας ένα :( για κάθε έναν. Το αποτέλεσμα είναι το ακόλουθο και σίγουρα η Carly Fiorina πρέπει να είναι ιδιαίτερα θυμωμένη από τον εαυτό της και το επιτελείο της για την παράλειψη που της κοστίζει ακριβά…

    carly-fiorina-domain-fail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles