20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Cat B15. Το ανθεκτικό smartphone της Caterpillar στην ελληνική αγορά!

    Η Cat λανσάρει και στην ελληνική αγορά το Cat B15, το νέο smartphone με πιστοποιητικό ανθεκτικότητας IP 67, ειδικά σχεδιασμένο για όσους έχουν έναν πολύ ενεργό τρόπο ζωής και θέλουν να απολαμβάνουν τα οφέλη της τεχνολογίας μέσα από μία ιδιαίτερα ανθεκτική συσκευή. Τα Cat phones είναι φτιαγμένα να «σε ακολουθούν παντού», όπως ενδεικτικά αναφέρεται στην επικοινωνιακή καμπάνια για το Cat B15 και την αμέσως προηγούμενη έκδοση, Cat B25.

    CAT_B15_FRONT_MASTER_V5-NO-HILITE
    Cat B15

    Το Cat B15 είναι αδιάβροχο, έχει εξαιρετική αντοχή στη σκόνη και εγγυημένη πλήρη λειτουργικότητα σε πτώση από ύψος 1.8 μέτρων, χάρη στο πλαίσιο από ανοδιωμένο αλουμίνιο και καουτσούκ. Εκτός από ανθεκτικό, το νέο δημιούργημα της Caterpillar, που σχεδιάστηκε από τη Bullitt Mobile Ltd, υποστηρίζει λειτουργικό σύστημα Android 4.1, διαθέτει κεντρικό επεξεργαστή 1 GHz, έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει 2 κάρτες SIM ενώ η οθόνη αφής 4 ιντσών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με βρεγμένα δάχτυλα!

    Το Cat B15 θα διατίθεται από τη Wind, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του στα καταστήματα CTI, Media Markt και Public. Η μέση τιμή για να αποκτήσετε το δικό σας Cat B15 κυμαίνεται στα 349€ ενώ για το Cat Β25 στα 99€. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα Cat Phones εδώ, αλλά και στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles