24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Cat Phones λανσάρει το χαρακτηριστικά ανθεκτικό Cat B30, σχεδιασμένο για ρεαλιστικές συνθήκες

    Η Cat Phones ανακοίνωσε επισήμως το λανσάρισμα του Cat B30, ενός τηλεφώνου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στις σκληρότερες συνθήκες.  Το Β30 είναι το ιδανικό κινητό τόσο για τον επαγγελματία των βαρέων επαγγελμάτων όσο και για το χρήστη που απαιτεί αξιοπιστία στην ακρόαση και την απόδοση κειμένου από το τηλέφωνό του.

    Cat B30

    Το Cat B30 διαθέτει πιστοποίηση IP67 (Ingress Protection). Είναι αδιάβροχο και λειτουργεί έως και 1m κάτω από το νερό.  Αντέχει τη σκόνη, απορροφά τους κραδασμούς και μπορεί να υπομείνει πτώσεις έως και 1.8m.

    «Το Β30 δημιουργήθηκε για τους χρήστες που αναζητούν ένα κινητό τηλέφωνο στο οποίο να μπορούν να βασιστούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Oliver  Schulte, Διευθύνων Σύμβουλος της Bullitt Mobile. «Από τους κατασκευαστές  και τους αγρότες, έως τους αρχιτέκτονες και τους ηλεκτρολόγους που αναζητούν αξιοπιστία στην ακρόαση και την απόδοση κειμένου από το τηλέφωνό τους, σε συνδυασμό με την κορυφαία αντοχή,  το Β30 είναι η ιδανική συσκευή.»

    Προδιαγραφές του B30:

    * Αντοχή από πτώση έως και 1.8m
    * Αδιάβροχο σε χρήση έως και 1m κάτω από το νερό
    * Διαθέτει πιστοποίηση  IP67
    * Οθόνη 2.0” QCIF
    * Φακός
    * FM radio & MP3 player
    * 2MP camera
    * 3G
    * Dual SIM

    Με προτεινόμενη τιμή στα 99 ευρώ, το B30 θα είναι διαθέσιμο σε καταστήματα κινητής και ηλεκτρονικών ειδών από το Σεπτέμβριο και θα αποτελέσει το διάδοχο του best-seller τηλεφώνου Cat B25. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.toughphones.gr/cat/

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles