17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cate: To application του “ατακτούλη”

    Για να ξεκινήσουμε από το όνομα, το “Cate” δε σημαίνει τίποτα άλλο παρά τα αρχικά των λέξεων “Call and Text Eraser”. Και αυτό που κάνει είναι να αποτελέσει την απόλυτη “κάλυψή” σας για την… άτακτη ζωή σας.


    Η εφαρμογή, λοιπόν, δημιουργεί ένα “αόρατο log” με τις κλήσεις και τα μηνύματα από συγκεκριμένες επαφές που μπορείτε να επιλέξετε, ώστε αυτές να μην εμφανίζονται στην “κανονική” λίστα επαφών σας. Στο application, μάλιστα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο με ειδικό κωδικό, ώστε οι “παράνομες” πράξεις σας να μείνουν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, ενώ με μία κίνηση μπορείτε να “καθαρίσετε” τη συσκευή σας από πληροφορίες που δε θέλετε να “διαρρεύσουν”.

    Η εφαρμογή έχει, προς το παρόν, 10.000 downloads, τα περισσότερα από τα οποία είναι από γυναίκες (χμμ)… Κοστίζει 4,99 δολάρια και ανήκει στο startup ενός 25χρονου από τη Βοστώνη, του Neal Desai, ο οποίος τη διαφημίζει με το slogan “Η αγάπη είναι τυφλή, κρατήστε την έτσι!”. Ο ίδιος την αγόρασε από έναν ερασιτέχνη προγραμματιστή, ο οποίος εργάζεται ως αστυνομικός και την είχε αναπτύξει για ένα φίλο του που οδηγήθηκε στο διαζύγιο εξαιτίας “πονηρών” μηνυμάτων στο κινητό του.

    Και κάπως έτσι, όλοι όσοι έχουν “παράνομη” ζωή ανά τον πλανήτη μπορούν να βρουν σε αυτή έναν απροσδόκητο “σύμμαχο”… Μάλιστα!

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles