24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Caterpillar S40. Παρουσιάστηκε το νέο “die-hard” smartphone που αντέχει σε κάθε κακουχία!

    Οι rugged υπερενισχυμένες συσκευές αφορούν μία συγκεκριμένη κατηγορία καταναλωτών, οι οποίοι αναζητούν ένα smartphone που να αντέχει ακόμη και σε… πρόσκρουση με μετεωρίτη! Η Caterpillar είναι αυτή τη στιγμή το πιο γνωστό όνομα στην κατασκευή αυτών τω ν “ειδικών” κινητών τηλεφώνων που έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα όχι τόσο τις επιδόσεις. αλλά την πραγματικά τεράστια αντοχή.

    Caterpillar S40 (2)
    Η τελευταία υπερανθεκτική συσκευή της Caterpillar είναι το S40, το οποίο αναμένεται να ενθουσιάσει τους fans των συγκεκριμένων συσκευών. Ειδικότερα, το Caterpillar S40 διαθέτει πιστοποίηση IP68 και MIL-SPEC 810G, κάτι που μεταφράζεται σε απόλυτη αντοχή σε σκόνη, λάσπη, πτώσεις, νερό και πάσης φύσεως αντίξοες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, η οθόνη του Caterpillar S40 είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να “καταλαβαίνει” το άγγιγμα του χρήστη του, ακόμη και εάν εκείνος φοράει γάντια. Ενδεικτικό της αντοχής του display του είναι ότι φέρει το Gorilla Glass 4 της Corning, που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην αντιχαρακτική προστασία. Και μιας και αναφερθήκαμε στην οθόνη του Caterpillar S40 εδώ έχουμε ένα κάνουμε με οθόνη με διαγώνιο στις 4.7 ίντσες που βγάζει 540×960 pixels. Στα υπόλοιπα tech specs του, το Caterpillar S40 φέρει στο εσωτερικό του ένα Qualcomm Snapdragon 210 SoC, το οποίο συνοδεύεται από 1GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, 8 MP κύρια κάμερα και 2 MP selfie cam και τέλος μπαταρία με χωρητικότητα στα 3.000mAh.

    Caterpillar S40 (1)
    Αν και δεν αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο επιδόσεων, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι το rugged smartphone της Caterpillar μπορεί να αντέξει ακόμη και στα πιο “φρικτά” βασανιστήρια. Το Caterpillar S40 θα κυκλοφορήσει από την 1η Αυγούστου σε 60 διαφορετικές χώρες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles