20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το δημοφιλές CCleaner κυκλοφόρησε σε beta για Android!

    Όσοι χρησιμοποιούμε Windows, όλο και κάποια στιγμή συναντήσαμε μπροστά μας το πρόγραμμα CCleaner, το όνομα του οποίου προέρχεται από τις λέξεις Crap Cleaner. Με απλά λόγια, το πρόγραμμα αυτό βοηθά κυρίως στην εκκαθάριση περιττών στοιχείων, όπως για παράδειγμα στην εκκαθάριση ιστορικού των browser, και στην ελευθέρωση αποθηκευτικού χώρου στο σκληρό δίσκο.

    ccleaner beta for android

    Όπως μαθαίνουμε από το blog της Piriform, το CCleaner κάνει την εμφάνιση του και στο Android λειτουργικό, αρχικά σε beta έκδοση, δηλαδή δοκιμαστική. Οι έως τώρα λειτουργίες του μπορούν και βοηθούν στην εκκαθάριση περιττών στοιχείων (π.χ. ιστορικού των browsers, cache των apps, μητρώου των κλήσεων, SMS κλπ), στην απεγκατάσταση εφαρμογών και στην προβολή των πληροφοριών της CPU, της RAM, του αποθηκευτικού χώρου και της μπαταρίας.

    Μπορεί κάποιες από τις έως τώρα λειτουργίες του να υπάρχουν ήδη στο Android, απλώς η εμφάνιση του σε έναν ενιαίο χώρο βοηθά το χρήστη. Στα μελλοντικά σχέδια της εφαρμογής υπάρχουν σκέψεις για λειτουργίες για rooted συσκευές, καθώς και καθαρισμό της μνήμης RAM.

    Για εγκατάσταση του CCleaner σε Android, θα χρειαστεί πρώτα οι χρήστες να συμμετάσχουν στη beta community του CCleaner στο Google+ και στη συνέχεια να εγκαταστήσουν την εφαρμογή από τον εξής σύνδεσμο. Χωρίς συμμετοχή στη beta community, δε μπορεί να πραγματοποιηθεί εγκατάσταση.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles