24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung SUHD TVs. Προηγμένη τεχνολογία και βελτιωμένες δυνατότητες Smart με λειτουργικό Tizen (CES 2015)

    Η Samsung παρουσίασε στο πλαίσιο της CES 2015 τη νέα σειρά των SUHD TVs, θέτοντας νέα standards για το premium UHD περιεχόμενο και ανεβάζοντας τον πήχη στην εμπειρία θέασης. Η SUHD TV προσπερνά τα όρια των προηγούμενων οθονών, αποδίδοντας υπέροχη εικόνα με εκπληκτική αντίθεση, εντυπωσιακή φωτεινότητα και θαυμάσιο χρώμα.

    SUHD 9500_1

    Επιπλέον, η Samsung SUHD TV έχει νέα χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία SUHD που αποδίδει ασυναγώνιστη εικόνα, ο κομψός, κυρτός σχεδιασμός της και οι Smart λειτουργίες της με λειτουργικό σύστημα Tizen, που προσδίδουν εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο (Το 2015, όλες οι Samsung Smart TVs, συμπεριλαμβανομένης της νέας SUHD TV, θα διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Tizen)

    Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Samsung, την φιλική στο περιβάλλον τεχνολογία νάνο-κρυστάλλων και την έξυπνη SUHD καινοτομία για την ποιότητα της οθόνης, οι Samsung SUHD TVs επιδεικνύουν πλεονεκτήματα στην αντίθεση, τη φωτεινότητα, την αναπαραγωγή χρώματος και τη λεπτομέρεια, προκειμένου να αποδώσουν μια ασυναγώνιστα ποιοτική εμπειρία.

    Η τεχνολογία νάνο-κρυστάλλων των SUHD TV μεταδίδει διαφορετικά χρώματα φωτός ανάλογα με τη δυνατότητά τους να παράγουν τη μέγιστη χρωματική ευκρίνεια. Η τεχνολογία αυτή παράγει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, 64 φορές παραπάνω απ’ ότι η συνηθισμένη τηλεόραση. Η τεχνολογία SUHD αναλύει αυτόματα τη φωτεινότητα των εικόνων, και αποδίδει τη μέγιστη αντίθεση, προβάλλοντας εικόνες με βαθύ μαύρο ή πιο φωτεινά χρώματα, ακόμη και 2,5 φορές παραπάνω, σε σύγκριση με τη συμβατική τηλεόραση. Οι Samsung SUHD τηλεοράσεις διαθέτουν τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον, προκειμένου να έχουν την καλύτερη απόδοση και αξιοπιστία στην κατηγορία τους.

    Η Samsung θα κυκλοφορήσει τρεις νέες σειρές SUHD TVs – JS9500, JS9000 και JS8500 σε εννέα μεγέθη οθόνης από 48’’ έως 88’’, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες, επιλέγοντας την καλύτερη ποιότητα εικόνας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles