23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Χαμός! Το Meizu M5 πραγματοποιεί 4 εκατ. registrations σε 24 ώρες!

    H κινεζική Meizu έχει αρχίσει να καθιερώνεται στις συνειδήσεις του καταναλωτικού κοινού, καθώς αποτελεί μία εταιρεία που προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό λοιπόν δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση ο τρελός χαμός που έγινε με το που ξεκίνησε το online registration για την αγορά του νέου σούπερ budget-friendly Meizu M5. Με το που ανέβηκε στο on-line κανάλι διανομής της Meizu επικράτησε ένας μικρός πανζουρλισμός, καθώς περισσότεροι από 4.3 εκατομμύρια χρήστες προχώρησαν στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά της συσκευής!

    meizu-m5-2

    Αν και το παραπάνω νούμερο αφορά ουσιαστικά σε «εκδήλωση ενδιαφέροντος» κι όχι στα άτομα που τελικά θα προχωρήσουν στην αγορά της συσκευής, δεν παύει να αποτελεί ένα μοναδικό επίτευγμα για την κινεζική εταιρεία. To Meizu M5 είναι ή επιτομή του value for money, καθώς με κόστος περίπου στα 100$ έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών και τροφοδοτείται από MediaTek MT6750 chipset με οκταπύρηνη CPU, 2GB RAM και 16GBαποθηκευτικού χώρου ή 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμες και οι δύο εκδόσεις). Επιπλέον, διαθέτει mTouch 2.1 fingerprint reader που ενεργοποιεί τη συσκευή σε 0.2sec και κεντρική κάμερα 13MP, όπως και δεύτερη στα 5MP για selfies, ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.070mAh. Σύμφωνα με την Meizu οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις 7 Νοεμβρίου, ενώ πάλι τα registrations θα ανοίξουν ξανά στις 11 του μηνός.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles