14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Chat Heads στο νέο update του Facebook Messenger. Μία γεύση από το Facebook Home στο Android σας!

    Το Facebook Home κυκλοφόρησε χθες το βράδυ στο Google Play, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους των υποστηριζόμενων συσκευών (σε πρώτη φάση μόνο στις ΗΠΑ) να δοκιμάσουν το νέο καινοτόμο Android launcher και τα χαρακτηριστικά του.

    fbscreens1

    Ένα από αυτά, όμως, τα “παιχνιδιάρικα” Chat Heads, μπορεί πλέον να τα χρησιμοποιεί ο καθένας μας! Πώς; Με τη βοήθεια του νέου update που κυκλοφόρησε το Facebook για την εφαρμογή Messenger που διαθέτει στο Google Play και τα υποστηρίζει. Εσείς δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή (ή αν την έχετε ήδη στη συσκευή σας να την ενημερώσετε με την καινούρια έκδοση) και αμέσως θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το νέο χαρακτηριστικό.

    Τα Chat Heads εμφανίζουν τα chats ή τα μηνύματα που ανταλλάσσετε με ένα φίλο (ή μία ομάδα φίλων) ως μικρά “αποσπώμενα” κυκλάκια, τα οποία μπορούν να έχουν μία σταθερή θέση στη home screeen του Android σας. Μπορείτε εύκολα να μετακινείστε ανάμεσα σε περισσότερες συζητήσεις με ένα μικρό κλικ πάνω στο κάθε κυκλάκι, ώστε να σας ανοίξει ολόκληρη η συνομιλία. Επιπλέον, μπορείτε να μετακινήσετε το κυκλάκι οπουδήποτε στην οθόνη.

    fbscreens2

    Τα Chat Heads τα χρησιμοποιείτε σε κάθε περίπτωση πάντως προαιρετικά, εφόσον ενεργοποιήσετε τη σχετική επιλογή (αυτό γίνεται με παρατεταμένη πίεση πάνω σε μία συζήτηση και επιλογή του “pop out chat head“), επομένως αν δε σας αρέσει ο νέος τρόπος μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στο κλασικό στιλ messaging του Facebook.

    Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο Messenger και να δοκιμάσετε τα Chat Heads από εδώ αρκεί να χρησιμοποιείτε από την έκδοση 2.2 του Android και πάνω.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles