21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Chatible: Συνομιλήστε με αγνώστους στο Facebook Messenger

    Ένα νέο Facebook messenger bot, το Chatible, σας επιτρέπει να επικοινωνείτε ανώνυμα με αγνώστους, χωρίς να μοιράζεστε προσωπικές λεπτομέρειες.

    CHΑTIBLE-MESSENGER-FACEBOOK-BOT

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, το νέο Facebook Messenger bot θα σας θυμίσει τα chatrooms όπου ξεκινάς τις συνομιλίες σου ρωτώντας για κάποια χαρακτηριστικά του άλλου (Ηλικία/Φύλο/Τοποθεσία).

    Αυτό το bot σας συνδέει ανώνυμα με άλλα άτομα, ενώ, καθώς, δουλεύει μέσα στην Facebook Messenger εφαρμογή σας, τα πάντα θα σας μοιάζουν οικεία και δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε καμία νέα εφαρμογή.

    Με τον καιρό, η συνομιλία με αγνώστους online μπορεί να γίνει λιγότερο «περίεργη» και να σας απελευθερώσει. Οπότε, αν χρησιμοποιείτε το Facebook Messenger συχνά, το Chatible μπορεί να γίνει ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε το χρόνο σας.

    “Το Chatible είναι σαν τα Convoy, Omegle, ChatRoulette και διάφορα άλλα. Πιστεύω ότι θα ήταν ενδιαφέρον να κινήσουμε το ενδιαφέρον 900 εκατομμυρίων χρηστών που ήδη χρησιμοποιούν το FB Messenger”, δήλωσε ο Zain Amro, ο δημιουργός του.

    Αν ψάχνετε να ξεκινήσετε μία τυχαία επικοινωνία και να μιλήσετε με αγνώστους, μη διστάσετε να το δοκιμάσετε.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles