15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Cher Wang, CEO HTC: Το νέο One A9 θα είναι μία πολύ καλή εναλλακτική στα iPhone!

    Το απόγευμα, η HTC θα ανακοινώσει σε press event στη Νέα Υόρκη μία νέα κορυφαία πρόταση, το One A9, για την οποία έχει ισχυρές φιλοδοξίες ώστε να πετύχει δυναμική πορεία στην αγορά.

    HTC-One-A9-leaked

    Και η διευθύνουσα σύμβουλος της ταϊβανέζικης εταιρείας, Cher Wang, συγκρίνει ήδη το νέο smartphone με το iPhone, σημειώνοντας, σε σχετικό memo, πως θα κάνει τους υπαλλήλους της εταιρείας υπερήφανους. Η νέα συσκευή θα “επιτύχει μία ισορροπία ανάμεσα στην ομορφιά, τις επιδόσεις και την απλότητα”, κάτι που την καθιστά μία πολύ καλή εναλλακτική στα iPhone, αναφέρει η Wang.

    Παράλληλα, ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της HTC να παρακολουθήσουν το online event παρουσίασης της συσκευής, αλλά και να ενημερώσουν φίλους και πελάτες γι’ αυτό, σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί η δυναμική της εταιρείας και το “buzz” στα social media να είναι μεγάλο.

    Το HTC One A9 αναμένεται να είναι μία πρόταση κατασκευασμένη από μέταλλο, με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617, 2 ή 3GB RAM, 16 ή 32GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 13MP και Android 6.0 Marshmallow “out of the box”.

    Για να δούμε αν η νέα πρόταση των Ταϊβανέζων καταφέρει να επαναφέρει την HTC στο παιχνίδι της αγοράς smartphones, όπου τελευταία ζορίζεται ελαφρά…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles