20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η CIA αποκαλύπτει: Πώς να βγάλετε καλύτερες φωτογραφίες από… UFO!

    Όπως μάθαμε από τα X-Files και ξαναθυμόμαστε τώρα που παίζονται και πάλι “η αλήθεια είναι εκεί έξω”. Στην περίπτωσή μας βέβαια είναι κρυμμένη κάπου στα 130.000 πρώην διαβαθμισμένα έγγραφα που προέρχονται από τις έρευνες της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (USAF) για τα UFO μεταξύ 1947 και 1969.

    ufo

    Ο John Greenwald Jr, ένας πωρωμένος ερασιτέχνης, χρησιμοποιώντας το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας, κατέθεσε πάνω από 5.000 αιτήσεις, για να έχει πρόσβαση στα… πάντα από αυτά, από τη δολοφονία Κένεντι έως τα πειράματα ελέγχου του νου της CIA (και βέβαια, σε ό,τι αφορά αυτά τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια), επιτυγχάνοντας να συγκεντρώσει 130.000 σελίδες από τα έγγραφα τα οποία τώρα μπορείτε να αναζητήσετε στη σελίδα του, Black Vault. Και η CIA βέβαια, πριν λίγες ημέρες τον ακολούθησε κάνοντας highlight σε μία σειρά από πλέον αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που σχετίζονται με τις έρευνές της πάνω στα UFO κυρίως στις δεκαετίες του ’40 και του ’50. Γιατί; Προφανώς έχει σχέση και με τη νέα σεζόν των The X-Files, η οποία έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα.

    Ένα από τα πιο περίεργα έγγραφα πάντως αφορά έναν… εκπαιδευτικό οδηγό από τη δεκαετία του 1960 για το πώς να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες από UFO. Φυσικά, οι πληροφορίες είναι λίγο απαρχαιωμένες, αλλά το θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον παρ’ όλα αυτά.

    the-cia-guide-to-taking-pictures-of-ufos

    Εάν έχετε λοιπόν ποτέ την ευκαιρία να καταγράψετε ένα στιγμιότυπο με UFO, που θα κάνει τον Mulder και την Scully να ζηλέψουν, διαβάστε τις οδηγίες της CIA αλλά και το ρεπορτάζ του Motherboard.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles