21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cicret bracelet. Κάπως έτσι ίσως είναι το… μέλλον των wearables

    Η Cicret (προφέρεται όπως το… Secret) είναι μία εταιρεία με έδρα το Παρίσι που έχει σχεδιάσει ένα άκρως ενδιαφέρον wearable. Το Cicret bracelet είναι, ουσιαστικά, ένα… βραχιόλι, το οποίο είναι εξοπλισμένο με έναν picoprojector και ένα σύνολο από οκτώ αισθητήρες. Ο projector μπορεί να προβάλλει μία εικόνα πάνω στο χέρι σας κι εσείς να αλληλεπιδράτε μ’ αυτήν, καθώς οι αισθητήρες εγγύτητας καθορίζουν την εντολή που δίνετε στο χέρι σας και μπορείτε να πραγματοποιείτε την πλοήγηση. Και κάπως έτσι λειτουργεί όπως ένα smartphone, επιτρέποντάς σας να πραγματοποιείτε κλήσεις, να διαβάζετε ή να γράφετε μηνύματα ακόμη και να βλέπετε video.

    Cicret-Bracelet

    Το Cicret bracelet διαθέτει ακόμη θύρα USB και επιταχυνσιόμετρο, υποστήριξη Bluetooth και Wi-Fi, ενώ θα μπορεί να συγχρονιστεί με το smartphone σας, αλλά έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι και αυτόνομη συσκευή. Θα λανσαριστεί σε δύο μεγέθη και σε επιλογή από 10 χρώματα.

    Ένα working prototype από το Cicret bracelet θα είναι έτοιμο σε μερικές εβδδομάδες, ωστόσο το design και η τεχνολογία πίσω από το Cicret Bracelet είναι ακόμη υπό ανάπτυξη και εταιρεία αναζητά δωρεές μέσω του επίσημου site της για την ανάπτυξή του. Αν τα καταφέρει, ίσως κυκλοφορήσει προς το καλοκαίρι, με το κόστος λιανικής του να είναι περί τα 380 ευρώ.

    Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο video.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles