15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Civilization: Beyond Earth. Δείτε το εκπληκτικό intro cinematic!

    To Civilization: Beyond Earth πρόκειται για τον πνευματικό διάδοχο του κλασικού και αγαπημένου PC game Alpha Centauri, το οποίο όταν κυκλοφόρησε το 1999 ουσιαστικά αποτελούσε μία εκδοχή του δημοφιλούς Civilization στο διάστημα.  Civilization_Beyond Earth_3_b

    Ακολουθώντας το χαρακτηριστικό turn-based μοντέλο παιχνιδιού, οι gamers στο Beyond Earth καλούνται αφού πρώτα αποικήσουν σε έναν εξωγήινο πλανήτη στη συνέχεια να τον εξερευνήσουν και να δημιουργήσουν μία πανίσχυρη αυτοκρατορία, ενδυναμώνοντας την οικονομία, την παραγωγή και τον στρατό τους, συνάπτοντας εμπορικές και διπλωματικές συμφωνίες και αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες που θα τους βοηθήσουν στην περαιτέρω επέκταση του πολιτισμού τους στο νέο πλανήτη που βρίσκονται. O κόσμος του Civilization: Beyond Earth είμαστε βέβαιοι ότι θα κερδίσει το ενδιαφέρον όλων των φίλων των ποιοτικών strategy games, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν αποδείξει περίτρανα την αγάπη τους στο θρυλικό franchise του Civilization που εμπνεύστηκε πρώτος ο πολυβραβευμένος δημιουργός Sid Meier.

    Civilization_Beyond Earth_1

    To Civilization: Beyond Earth είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου 2014 για PC, Mac OS και Linux και στο πρόσφατο intro cinematic trailer που έκανε την εμφάνιση του, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πως ξεκινάει η προσπάθεια της ανθρωπότητας να αφήσει για πάντα πίσω της τη Γη και να κατοικήσει σε έναν πλανήτη που βρίσκεται έξω από το τα όρια του ηλιακού μας συστήματος. Υποψιαζόμαστε ότι μετά τις 24 Οκτωβρίου που θα κυκλοφορήσει ο τίτλος της Firaxis Games θα παίξουν πολλά… ξενύχτια!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles