22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Coin. Η κάρτα που θέλει να σας κάνει να αφήσετε όλες τις πιστωτικές και λοιπές κάρτες σας σπίτι

    Ένα μικρό startup επτά ατόμων στο San Francisco φιλοδοξεί να δημιουργήσει την κάρτα που θα αντικαταστήσει όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και λοιπές κάρτες που έχετε στο πορτοφόλι σας με μία.

    coin

    Η κάρτα Coin διαθέτει ένα μαγνητικό strip (για το οποίο εκκρεμεί αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας), το οποίο μπορεί να “αλλάξει” ανάλογα με την κάρτα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Έχει μπαταρία που, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, μπορεί να κρατήσει έως δύο χρόνια, και ενσωματώνει μία μικρή οθόνη που δείχνει ποια από τις αποθηκευμένες κάρτες χρεώνεται κάθε φορά, μαζί με την ημερομηνία λήξης της.

    Συνδέεται με το smartphone σας μέσω ειδικού app, έτσι μπορείτε να “περάσετε” τα στοιχεία των καρτών σας σ’ αυτό, μέσω ενός συμβατού dongle, ώστε να τις ξεχάσαετε κατόπιν όλες στο σπίτι.

    Επικοινωνεί μέσω Bluetooth με τη συσκευή σας, έτσι, σε περίπτωση που απομακρυνθεί από το κινητό και αποσυνδεθεί από αυτό για περισσότερο από 10 λεπτά, παύει να λειτουργεί, κάτι που σας εξασφαλίζει ότι δε θα χρησιμοποιήσει κάποιος την κάρτα Coin για κακόβουλο σκοπό.

    Είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έναντι 55 δολαρίων με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης μέσα στο 2014, ενώ αργότερα θα πωλείται έναντι 100 δολαρίων.

    Το αρνητικό, ωστόσο, της κάρτας Coin είναι πως δεν υποστηρίζει κάρτες με chip, σύμφωνα με το πρότυπο EMV που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ευρώπη, επομένως ίσως θα πρέπει να περιμένετε πριν σκεφτείτε να αποκτήσετε αυτή τη λύση.

    Σε κάθε περίπτωση είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, για την οποία μπορείτε να δείτε περισσότερα στο ακόλουθο video.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles