20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το project που κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ χρηματοδότησης του Pebble στο Kickstarter!

    Αυτό είναι το project που κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ χρηματοδότησης του Pebble στο Kickstarter. Είναι το Coolest, το πιο hi-tech ψυγείο cooler που έχετε δει ποτέ και έχουμε γράψει γι’ αυτό από τον Ιούλιο.

    coolest 02

    Με την εκστρατεία χρηματοδότησής του να ολοκληρώνεται σε ελάχιστες ώρες, έχει μόλις ξεπεράσει το ποσό των 11 εκατομμυρίων δολαρίων, τη στιγμή που το έως τώρα ρεκόρ του Pebble έφτανε τα 10,266 εκατ. δολάρια.

    Το Coolest, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι ό,τι πιο… προηγμένο έχετε δει στη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών. Πέρα από το σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες που θα σας φανούν χρήσιμες στο camping ή την παραλία. Ενσωματωμένο μπλέντερ για να… σπάτε πάγο, χώρο για να αποθηκεύετε πιάτα και ένα μαχαίρι, ανοικτήρι μπουκαλιών, USB φορτιστή για τα gadgets σας, Bluetooth ηχείο για να ακούτε μουσική ακόμη και LED φωτισμό για να… βρίσκετε το ποτό σας στο σκοτάδι.

    coolest

    Μπορεί το φετινό καλοκαίρι σιγά σιγά να ολοκληρώνεται, το Coolest όμως συζητείται όσο λίγες συσκευές. Και μην εκπλαγείτε αν αποτελέσει ένα από τα gadgets που θα μας απασχολήσουν ακόμη περισσότερο το… επόμενο καλοκαίρι!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles