18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο ανθεκτικότερο Corning Gorilla Glass 4 είναι εδώ! (vid)

    Η “αγαπημένη” επικάλυψη της οθόνης smartphones, tablets (και όχι μόνο) μπαίνει στην 4η γενιά της. Η Corning μόλις ανακοίνωσε το Gorilla Glass 4, με καλύτερα χαρακτηριστικά από ποτέ.

    gorilla-glass-4

    Σύμφωνα με την εταιρεία, με την προστασία αυτή, ένα κινητό μπορεί να αντέξει το 80% των πτώσεων από το 1 μέτρο σε “τραχιές επιφάνειες”, όπως π.χ. ένα πεζοδρόμιο, ενώ είναι δύο φορές πιο ανθεκτικό από τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Αν και πιο λεπτή από τον προκάτοχό της, Gorilla Glass 3, (0.4 έναντι 0.7mm), η νέα επικάλυψη βελτιώνει συνολικά την αντοχή των κινητών τηλεφώνων. Κατά την ανάπτυξή της, οι επιστήμονες της Corning πειραματίστηκαν με εκατοντάδες σπασμένες συσκευές και ραγισμένες οθόνες, ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό προϊόν.

    Οι πρώτες συσκευές με το Gorilla Glass 4, που έχει μπει ήδη σε παραγωγή, θα κάνουν πρεμιέρα στις αρχές του 2015, ενώ, αξίζει να σημειώσουμε ότι, από το 2007, που η προστασία Gorilla Glass ξεκίνησε την πορεία της, έχει τοποθετηθεί σε 1395 διαφορετικά προϊόντα και, συνολικά, 3 δισεκατομμύρια συσκευές.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles