20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE Mobile Internet: εμπορική διάθεση ταχυτήτων έως και 500 Mbps για πρώτη φορά στην Ελλάδα

    Σε ταχύτητες mobile internet έως και 500 Mbps θα έχουν πρόσβαση πρώτοι στην Ελλάδα και από τους πρώτους στον κόσμο, οι πελάτες COSMOTE κινητής, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές, ενώ η επέκταση της υπηρεσίας προχωρά με ταχείς ρυθμούς σε όλη τη χώρα.

    COSMOTE LOGO

    Με την εμπορική διάθεση ταχυτήτων πλοήγησης στο διαδίκτυο έως και 500 Mbps, η εμπειρία των πελατών COSMOTE αναβαθμίζεται εντυπωσιακά, αφού η χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, γίνονται ακόμα ευκολότερες, ποιοτικότερες και πιο άμεσες, ενώ η λήψη και αποστολή μεγάλων αρχείων ολοκληρώνεται γρηγορότερα από ποτέ. Ενδεικτικά, με τις ταχύτητες έως και 500Mbps ένα αρχείο 5GB κατεβαίνει σε λιγότερο από 1,5 λεπτό, ενώ περισσότερα από 150 τραγούδια των 8MB μπορούν να κατέβουν σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα.

    Σε πιλοτικό επίπεδο, η εταιρεία είχε παρουσιάσει πρώτη ταχύτητες έως και 500 Mbps τον περασμένο Νοέμβριο στο συνέδριο Infocom και προχώρησε στην εμπορική διάθεση μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ελέγχων και δοκιμών στο live δίκτυο.   

    Οι νέες υπερυψηλές ταχύτητες mobile internet επιτυγχάνονται χάρη στις αυξημένες δυνατότητες του δικτύου COSMOTE κινητής, έπειτα από την απόκτηση επιπλέον φάσματος στα 800MHz και 2,6GHz και μέσω των τεχνολογιών LTE-Advanced (LTE-A) 3xCarrier Aggregation (3CA) & 256 Quadrature Amplitude Modulation (256QAM). 

    ASUS ZenFone 3 Deluxe: Πανίσχυρο Smartphone για ταχύτητες έως και 500 Mbps

    cosmote-mobile-internet-asus-zenfone-3-deluxe-1

    Αποκλειστικά στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές θα βρουν το ASUS ZenFone 3 Deluxe, που υποστηρίζει τις νέες ταχύτητες έως και 500Mbps. Το νέο 4G+ Smartphone διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη 5,7” SUPER AMOLED Full HD, ταχύτατο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, μνήμη 6GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB. Το πανίσχυρο smartphone είναι εξοπλισμένο με κάμερα 23MP για φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, εμπρόσθια κάμερα 8MP, θύρα USB Type-C, μπαταρία των 3.000mAh για μεγάλη διάρκεια ζωής και σύστημα ταχείας φόρτισης Quick Charge 3.0.

    Το ASUS ZenFone 3 Deluxe διατίθεται στα €699 ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα κινητής COSMOTE και σε 36 άτοκες δόσεις.

    Συνεχής αύξηση ταχυτήτων και πληθυσμιακής κάλυψης για τους πελάτες COSMOTE

    Οι  πελάτες COSMOTE απολαμβάνουν πρώτοι τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, χάρη στις επενδύσεις του Ομίλου ΟΤΕ σε υποδομές και καινοτόμες τεχνολογίες. Μόνο τα τελευταία πέντε χρόνια, οι επενδύσεις του Ομίλου στην Ελλάδα ξεπέρασαν τα €2 δισ., ενώ έχει ήδη εξαγγείλει για την επόμενη τετραετία επενδύσεις ύψους €1,3 δισ., παραμένοντας με διαφορά ο μεγαλύτερος επενδυτής στις τηλεπικοινωνίες.

    Το δίκτυο 3G καλύπτει το 99% του πληθυσμού της χώρας, ενώ, πρώτος στην ελληνική αγορά, προχώρησε το 2012 στην εμπορική διάθεση δικτύου 4G, η πληθυσμιακή κάλυψη  του οποίου έχει φτάσει το 90%, με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό. Στις αρχές του 2015, ο Όμιλος προχώρησε στην εμπορική διάθεση δικτύου 4G+, η πληθυσμιακή κάλυψη του οποίου έφθασε ήδη το 72%, και μέσα στην ίδια χρονιά, διέθεσε εμπορικά, πάλι πρώτος και κατ’ αποκλειστικότητα έως και σήμερα, ταχύτητες έως και 375Mbps.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles