21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Creative MUVO 10 hands-on review: Πάρτε τον ήχο μαζί σας!

    Τα wireless audio sets γίνονται όλο και πιό δημοφιλή, ειδικά αν συνοδεύονται από ελκυστικό σχεδιασμό και ισχυρή απόδοση ήχου. Η Creative, με τη μακρά παράδοση στο χώρο, προσφέρει το MUVO 10, ένα ασύρματο σετ που συνδυάζει τα πάντα με προσιτή τιμή!

    creative muvo 10 (4) (Large)

    To MUVO 10 έχει διαστάσεις 105.0 x 320.0 x 113.0 mm, οι οποίες όμως, λόγω του τριγωνικού του σχεδιασμού, “κρύβονται” επιμελώς και σας επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά και τοποθέτηση. Το βάρος του είναι λίγο κάτω από 1 κιλό, στα 925 γραμμάρια, αλλά ευτυχώς υπάρχει το ενσωματωμένο χερούλι που καθιστά τη μεταφορά εύκολη και ξεκούραστη, οπότε μην ανησυχείτε.

    creative muvo 10 (Large)

    Οι οδηγοί των 3″ κρύβονται πίσω από την καλαίσθητη πρόσοψη, στην οποία υπάρχουν και τα πλήκτρα ελέγχου της συσκευής. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση, να ενεργοποιήσετε το pairing με τη Bluetooth συσκευή σας, ενώ τα ενδεικτικά LEDs αφορούν τη λειτουργία και το επίπεδο της μπαταρίας. Μιας και αναφερθήκαμε σε αυτή, είναι ενσωματωμένη ιόντων Λιθίου, φορτίζει μέσω microUSB καλωδίου και είναι ικανή να κρατήσει “ζωντανό” το MUVO 10 έως και 8 ώρες αναπαραγωγής!

    creative muvo 10 (2) (Large)

    Στο πίσω μέρος υπάρχουν η microUSB θύρα, το πλήκτρο power και μια auxiliary-in θύρα για να μεταφέρετε ήχο από άλλη συσκευή στα ηχεία ενσύρματα, αλλά φυσικά το μεγάλο όπλο του MUVO 10 είναι οι ασύρματες δυνατότητές του. Με Bluetooth και A2DP υποστήριξη, μπορεί να συνδεθεί σχεδόν με οποιαδήποτε συσκευή εκεί έξω, είτε είναι smartphone, είτε tablet, είτε ασύρματο Bluetooth τηλεχειριστήριο, είτε κάποιο Bluetooth headset! Επιπλέον, η ύπαρξη NFC εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη σύνδεση με συσκευές που το υποστηρίζουν, με τη γνωστή μέθοδο του “tapping”! Δίπλα στα παραπάνω θα βρείτε και την οπή της καμπίνας του μπάσου, χάρη στην οποία το MUVΟ 10 αποδίδει εξαιρετικά τις χαμηλές συχνότητες.

    creative muvo 10 (3) (Large)

    Στην πράξη η συσκευή της Creative παρέχει εκπληκτικά ισχυρό και καθαρό ήχο, αν αναλογιστούμε την τιμή της (λίγο πάνω από τα €50). Θα καλύψει άνετα τις ανάγκες ενός μικρού δωματίου/σαλονιού αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και σε εξωτερικούς χώρους, ενώ χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο μπορείτε να πραγματοποιήσετε ακόμη και τηλεφωνικές κλήσεις μέσω αυτής! Ειδικά για την περίοδο των διακοπών που θέλετε τη μουσική να σας συνοδεύει στην εξοχή και τις παραλίες, ένα σετ όπως το MUVO 10 αποτελεί ιδανική επιλογή. Προσφέρεται σε 3 διαφορετικά χρώματα, πράσινο, μαύρο και βαθύ μπλε.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles