18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Creative Sound Blaster X Kratos S3: «Kratαιά δύναμη στα gaming speakers»!

    Η Creative είναι μία εταιρεία που πολλές φορές φαίνεται ότι παίζει χωρίς αντίπαλο στον τομέα των ποιοτικών προϊόντων ήχου, καθώς η ξεχωριστή ποιότητα της από την εποχή των καρτών ήχου Sound Blaster έχει πλέον εντυπωθεί και στο DNA των υπόλοιπων προϊόντων της που σχετίζονται με τον ήχο (και πιστέψτε μας η γκάμα της είναι πραγματικά τεράστια). Πλέον, το πασίγνωστο Sound Blaster brand χρησιμοποιείται και σε ηχεία, με την σειρά gaming speakers: Sound Blaster X να διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και για τα ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που καθιστούν την παρεχόμενη ηχητική εμπειρία πραγματική… απόλαυση! Το σετ analog 2.1 gaming speakers: Kratos S3 ενσωματώνει την τεχνολογική υπεροχή και την ποιότητα της Creative σε ένα ελκυστικό πακέτο που διακρίνεται για την υψηλή αισθητική και τα ξεχωριστά ανεπτυγμένα χαρακτηριστικά, τα οποία χαρίζουν εντυπωσιακό έλεγχο στον χρήστη και του προσφέρουν ένα σετ ηχείων που ξεχωρίζει από τον μέσο όρο.

    bs_kratos_s3_right_angle-large-1024x1024

    Τα ηχεία Kratos S3 (που αποτελούνται από 2 δορυφόρους και 1 subwoofer) μπορούν με χαρακτηριστική άνεση να γίνουν ο καλύτερος gaming σύντροφος σας, εκτοξεύοντας την ηχητική σας απόλαυση στα ύψη. Με ανώτερη «peak» ισχύ στα 92 Watt το μόνο σίγουρο είναι ότι η ένταση και ο crystal clear ήχος που παράγεται από τα ηχεία θα ταρακουνήσει για τα καλά τον εσωτερικό σας χώρο. Το ευμέγεθες Subwoofer είναι κατασκευασμένο στο εσωτερικό  από ειδικό ανθεκτικό ξύλο για την επίτευξη της maximum καλύτερης απόδοσης και σε συνδυασμό με τους εξαιρετικά ποιοτικούς δορυφόρους εξαλείφει κάθε έννοια… παραμόρφωσης. Παράλληλα, η ύπαρξη του ξύλου ως κυρίαρχου υλικού κατασκευής βοηθάει στην παραγωγή ενός πιο θερμού ηχητικού αποτελέσματος σε σύγκριση με τα πλαστικά designs που συναντούμε στην πλειονότητα των ηχητικών συστημάτων (Creative άλλωστε σημαίνει και διαφορετική ποιότητα).

    product_kratoss3_2-890x606

    Πέραν των πολύ καλών επιδόσεων στον ήχο για την κατηγορία του, το Kratos S3 ξεχωρίζει και για έναν ακόμη λόγο, καθώς το development team της Creative φρόντισε να δώσει ξεχωριστή βαρύτητα στην ανάπτυξη ενός software που επιτρέπει την πλήρη παραμετροποίηση του ήχου. O εξελιγμένος αλγόριθμος προσαρμόζει ουσιαστικά τον ήχο καλύτερα στις διαφορετικές ανάγκες του χρήστη, προσφέροντας μία σειρά από audio enhancements και preset modes που εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο την ακουστική εμπειρία. Με κρυστάλλινο ήχο, μοναδικό dynamic bass, το Kratos S3 (που θα το βρείτε με τιμή στα 79,90), αποτελεί αναμφίβολα μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις στην κατηγορία του.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles