24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Creative X-Fi Sonic Carrier: Θεαματική είσοδος στην αγορά high-end ήχου

    Η Creative Technology ανακοίνωσε την παρουσίαση του πρωτοποριακού X-Fi Sonic Carrier κατά τη διάρκεια της International Sound & Sight Exhibition (ISSE 2016) που διοργανώνεται ετησίως από την έκδοση Sound & Sight. Η ISSE που έχει πλέον μπει στο 18ο έτος διοργάνωσης είναι η μοναδική AV έκθεση στη Σιγκαπούρη και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους λάτρεις του ήχου και της εικόνας.

    product_moodshot

    Μια Νέα Πρόταση στην Hi-Res Audio και Video κατηγορία, με Dolby Atmos, Creative SuperWide X-Fi και Πολλαπλές Προηγμένες Τεχνολογίες

    Το X-Fi Sonic Carrier αποτελείται από μια κύρια μονάδα και ένα subwoofer. Είναι ένα σύστημα 17-driver με 11.2.4 speaker configuration. Ενσωματώνει Dolby Atmos surround με την τεχνολογία Superwide X-Fi της Creative, για να σας προσφέρει την απόλυτη 15,2 3D εμπειρία – ότι καλύτερο και στους δυο κόσμους –  home theater και high-end audio.

    x-fi-sonic-carrier

    Το X-Fi Sonic Carrier φτάνει τα ασύλληπτα 1000W RMS “κτηνώδους” δύναμης. Το ασύρματο 600W RMS subwoofer έχει τέτοια ένταση που συγκλονίζει σε βάθος. Τροφοδοτούμενο από 8 επεξεργαστές, το Sonic Carrier δεν είναι μόνο ικανό να αναπαράγει ήχο υψηλής ανάλυσης, αλλά διαθέτει επίσης μια Ultra HD Video engine που υποστηρίζει την αναπαραγωγή εικόνας 4Κ 60fps σε τοπικό και online περιεχομένο.

    product_subwoofer

    Φέροντας 3 ξεχωριστές ασύρματες τεχνολογίες, το Sonic Carrier διαθέτει 2 διαφορετικές λύσεις Wi-Fi για audio και video streaming: α. Bluetooth και β. zero latency ασύρματη σύνδεση ηχείου σε ηχείο έως και σε 4 subwoofers. Το Sonic Carrier μπορεί να αναβαθμιστεί με ένα απλό download λογισμικού ή ακόμα και με την αντικατάσταση του hardware module – γεγονός που το καθιστά πραγματικά ανθεκτικό στο χρόνο! Η προτεινόμενη λιανική τιμής της συσκευής φτάνει τα 4.999 ευρώ. 

    x-fi-sonic-carrier3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles