18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Triple 9: Το crime thriller με το σούπερ καστ και το ζόρικο red band trailer

    Πάρα πολλά γνωστά πρόσωπα και ένα red band trailer που είναι αρκετά “disturbing”, είναι τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να ζητήσεις από ένα crime thriller που είναι γεμάτο από διεφθαρμένους αστυνομικούς, συμμορίες, μαφία, πολύ αίμα, και τη φωνή ενός μικρού κοριτσιού να τραγουδάει το “This Little Piggy”. To Triple 9 μοιάζει να αξίζει της προσοχής μας.

    Triple9Banner

    Πέρα από το εντυπωσιακό καστ, το φιλμ είναι μία δουλειά του John Hillcoat, του Αυστραλού σκηνοθέτη που εάν έχετε δει το εξαιρετικό  The Proposition (2005) και το αρκετά καλό The Road (2009) δεν χρειάζεται να σας πούμε κάτι άλλο για την αξία του.
    Το φιλμ ακολουθεί μία ομάδα διεφθαρμένων αστυνομικών και εγκληματιών που θα βρεθούν μπλεγμένοι με την ρωσική μαφία. Για να “ξεχρεώσουν” θα πρέπει να κάνουν μία πολύ μεγάλη ληστεία. Για να πετύχει το πλάνο απαιτείται η εξόντωση του rookie αστυνομικού Chris Allen. Την τελευταία στιγμή όμως εκείνος θα αντισταθεί…
    Το καστ του φιλμ έχει να επιδείξει μία εντυπωσιακή επτάδα, βλέπε Casey Affleck, Woody Harrelson, Kate Winslet, Chiwetel Ejiofor, Aaron Paul, Norman Reedus και Anthony Mackie!
    Η ταινία, της οποίας το red band trailer μόλις κυκλοφόρησε, θα βγει στην Αμερική στις 19 Φεβρουαρίου του 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles