18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Κρύπτο Α.Ε. επίσημη αντιπρόσωπος των κινητών GSmart στην Ελλάδα

    [Δ.Τ]

    Η Κρύπτο ΑΕ, έχοντας μια πορεία 30 χρόνων στην  αγορά της τεχνολογίας, επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία των κινητών τηλεφώνων GSMART της εταιρίας Gigabyte Communications Inc. για την Ελλάδα.

    crypto (Large)

    Η Gigabyte Communications Inc. ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2004, και ανήκει στην Gigabyte Technology Co. Ltd (GIGABYTE) γνωστή από τα motherboards και τις κάρτες γραφικών, με έδρα την Ταϊβάν.

    Tο brand “GSmart” είναι συνώνυμο της «έξυπνης χρήσης», «παγκοσμιοποίησης», «διαφοροποίησης» και  «διαδικτυακής επικοινωνίας». Η παραγωγή των συγκεκριμένων  smartphones παρέχει στο σύγχρονο χρήστη ένα ευέλικτο σύστημα επικοινωνίας, διασκέδασης, εκμάθησης, και προσωπικής ενημέρωσης  μέσα από την τεχνολογία διαχείρισης πληροφοριών. Ταυτόχρονα η άριστα οργανωμένη ομάδα έρευνας πίσω από τα κινητά τηλέφωνα GSMART κατασκευάζει προϊόντα σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας .

    GSmart Arty A3_004 (Large)

    Συνεπώς, μέσα από τις καινοτόμες ιδέες και σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία, θέτουμε ως στόχο τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε όχι μόνο να ενισχύουν την αλληλεπίδραση του χρήστη με τον κόσμο αλλά να διεγείρουν και να  εμπνέουν τον ανθρώπινο νου.

    Περισσότερα θα βρείτε στο www.crypto.gr/gigabyte_gsmart.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles