23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το CyberPower Trinity gaming PC διαθέτει ένα από τα πιο “τρελά” κουτιά ever!

    Οι φανατικοί gamers συνηθίζουν να διακοσμούν τα gaming PC τους με διάφορα όμορφα gadgets όπως ανεμιστηράκια, LED Lights, ψήκτρες κ.α., τα οποία σίγουρα μπορούν να τραβήξουν την προσοχή. Ωστόσο, το gaming PC CyberPower Trinity είναι ένα σύστημα που δε χρειάζεται πολύχρωμα LED lights για να μαγνητίσει τα βλέμματα, καθώς εξαιτίας του ιδιόμορφου τριγωνικού σχήματος του είναι κατασκευασμένο για να ξεχωρίζει.  CyberPower Trinity 1

    Το Trinity διαθέτει ένα από τα πιο ξεχωριστά designs που είδατε ποτέ, καθώς χωρίζει το main case σε τρία διαφορετικά κομμάτια, όπου έχουμε ένα κομμάτι για την CPU, ένα για την κάρτα γραφικών και ένα για το Storage (όπου εκεί τοποθετούνται οι σκληροί δίσκοι του συστήματος). Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το αλλόκοτο αυτό design δεν είναι μόνο όμορφο και “eye-catchy”, αλλά και λειτουργικό. Μάλιστα, ο ιδιαίτερος αυτός σχεδιασμός αποτρέπει τα hardware components από το να θερμαίνονται, καθώς δεν βρίσκονται τοποθετημένα σε κοντινή απόσταση όπως συμβαίνει με τα κοινά PC cases.

    Trinity2To Trinity κυκλοφορεί σε διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με τα χρήματα που θέλει να δαπανήσει ο user, για αυτό και το μοντέλο Trinity 100 ξεκινάει από τα 955$ (διαθέτει AMD A10 επεξεργαστή, 8GB μνήμης RAM, GeForce GTX 750 Ti και combo hard drives που συνδυάζουν 120GB SSD και 1ΤΒ HDD). Φυσικά, οι πιο «μερακλήδες gamers» μπορούν να προσθέσουν επεξεργαστές Core i7 και κάρτα γραφικών GeForce GTX 970 (ακόμη και Titan X για εκείνους που ψάχνουν τις απόλυτες επιδόσεις). Φυσικά αναλόγως με τα components που προστίθενται εννοείται πως αυξάνεται και η τιμή. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Trinity, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το official website του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles