21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο επικεφαλής σχεδιαστής του Project Ara, Dan Makoski, αφήνει την Google!

    Μία αναπάντεχη αποχώρηση από την Google έρχεται από τον Dan Makoski, μία χαρακτηριστική φυσιογνωμία που έχει αποτυπωθεί στο μυαλό των περισσότερων από εμάς, αποτελώντας τον επικεφαλής σχεδιασμού ενός από τα πλέον ιδιαίτερα projects της εταιρείας, της κατασκευής των modular smartphones της. Το Project Ara μένει έτσι χωρίς έναν από τους “ηγέτες” του.

    dan-makoski-project-ara

    Ο Dan Makoski αφήνει την Google και το τμήμα Advanced Technology & Project της εταιρείας, για να αναλάβει τη θέση του VP of Design στην Capital One.

    Όπως, μάλιστα, γράφει στο σχετικό μήνυμα που έχει ανεβάσει στο προσωπικό του blog, “Ξεκινώντας από σήμερα, δε θα υπάρχουν πλέον δωρεάν γεύματα, μασάζ, εβδομαδιαίες συναντήσεις, ήχοι από ποδήλατα, αλλά και η συνεργασία με τους λαμπερούς “πειρατές” του τμήματος ATAP της Google”.

    Νέο “αίμα”, απ’ ό,τι φαίνεται, θα μπει στο Project Ara, το οποίο γνωρίσαμε καλύτερα στο Google I/O 2014, και περιμένουμε να δούμε σύντομα περισσότερες εξελίξεις σε ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα projects της αμερικανικής εταιρείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles