22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς θα ήταν τα laptops αν υπήρχαν στη βικτωριανή εποχή;

    Ίσως το πιο “ιδιαίτερο” laptop που έχεις δει ποτέ, από την Datamancer, μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στη δημιουργία χειροποίητων “σύγχρονων κειμηλίων” από τον καλλιτέχνη Richard R.Nagy, με έμπνευση του τη βικτωριανή εποχή.

    Το laptop που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι κατασκευασμένο από ξύλο και διακοσμημένο από χρυσό και ορείχαλκο, έτσι θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί άνετα ότι κάπως έτσι ίσως θα ήταν οι συγκεκριμένες συσκευές αν υπήρχαν πριν από περίπου 150 χρόνια.

    Με σασί αποκλειστικά από ξύλο, λακαριστά πλήκτρα από ορείχαλκο, ημιπολύτιμους λίθους στη θέση των LEDs και σχεδιασμό με φύλλα χρυσού στο καπάκι του, το laptop της Datamancer διαθέτει ένα design που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί σε ένα τέτοιο προϊόν… Και η αλήθεια είναι ότι τραβάει τα βλέμματα με την ιδιαιτερότητα, τις λεπτομέρειες, αλλά και το ρετρό χαρακτήρα του.

    Όσο για τα χαρακτηριστικά του “ιδιαίτερου” αυτού μηχανήματος, είναι βασισμένο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, σε ένα gaming laptop της Asus, διαθέτοντας επεξεργαστή Intel i7 2670QM, κάρτα γραφικών NVidia GeForce GT 555M, 8GB DD3 RAM, Super-multi DVD drive και μία οθόνη 17,3 ιντσών με ανάλυση 1920×1080 pixels.

    Πηγή: Technabob

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles