20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η Davek Alert είναι η ομπρέλα που δε θα χάσετε ποτέ!

    Με το σκεπτικό να αγοράσει κανείς μία καλή ομπρέλα που θα κρατήσει για χρόνια, αντί για πολλές ομπρέλες που χαλάνε ή χάνονται εύκολα, η εταιρία DAVEK ανακοίνωσε την ομπρέλα Davek Alert μέσω του Kickstarter.

    Davek Alert Umbrella

    Η ομπρέλα Davek Alert θα κοστίζει 125 δολάρια, μία τιμή αρκετά υψηλή αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για μια ομπρέλα, όμως δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη ομπρέλα. Στο κάτω μέρος της Davek Alert υπάρχει μηχανισμός ο οποίος επιτρέπει στο προϊόν να συνδέεται μέσω bluetooth με Android και iOS συσκευές, και μέσω ειδικής εφαρμογής να ενημερώνει τους κατόχους της ομπρέλας σε περίπτωση που την ξεχάσουν κάπου. Η εφαρμογή επίσης μπορεί και ενημερώνει για τον καιρό.

    Εκτός από τον μηχανισμό εύρεσης της ομπρέλας, η Davek Alert μπορεί να αιτιολογήσει την τιμή της στο γεγονός πως πρόκειται για μία πολύ στιβαρή και με προσοχή σχεδιασμένη ομπρέλα, η οποία αντέχει στα πολλά μποφόρ ανέμου. Άλλωστε, η εταιρία DAVEK φτιάχνει ομπρέλες από το 2005 και ξέρει να το κάνει πολύ καλά.

    Η ομπρέλα Davek Alert θα είναι διαθέσιμη, καλώς εχόντων των πραγμάτων στην KickStarter καμπάνια, τον Σεπτέμβριο του 2015, στα χρώματα μπλε και μαύρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles