15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δε θα αναβαθμιστεί σε Android KitKat 4.4 το Galaxy Nexus

    Το Galaxy Nexus, το προ-προηγούμενο πλέον “Nexus” phone που ανακοινώθηκε δύο χρόνια πριν, δε θα λάβει την ενημέρωση σε Android 4.4 KitKat, όπως επιβεβαίωσε η αμερικανική εταιρεία λίγο μετά την παρουσίαση της νέας version του Android.

    galaxy-nexus

    Το γεγονός αυτό ξάφνιασε λιγάκι, δεδομένου ότι η συσκευή θα μπορούσε άνετα να υποστηρίξει το νέο update του λειτουργικού, καθώς διαθέτει διπλάσια μνήμη από τις προδιαγραφές που ανακοινώθηκαν γι’ αυτό (1GB RAM), ενώ το γεγονός ότι πρόκειται για ένα “Nexus”, σε κάθε περίπτωση δημιουργούσε προσδοκίες για περισσότερες αναβαθμίσεις. Ωστόσο, η Google σπεύδει να διευκρινίσει ότι τα μοντέλα της, όπως και των περισσότερων εταιρειών, έχουν 18μηνο κύκλο αναβαθμίσεων, κάτι που βγάζει τη συγκεκριμένη συσκευή εκτός. (Χμμμ… η Apple μάλλον έχει διαφορετική γνώμη για το ζήτημα).

    Όσο για μία ακόμη εξήγηση που μαθαίνουμε ότι έχει δοθεί από τη Google σχετικά με το γιατί δεν αναβαθμίζει τη συσκευή, επισημαίνεται ότι το Galaxy Nexus χρησιμοποιεί ένα chip της Texas Instruments, μίας εταιρείας που δεν κατασκευάζει πλέον chips για smartphones, κάτι που δυσκολεύει την υποστήριξη του update.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles