15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε στον ΟΤΕ TV το φινάλε της F1

    Είναι πάρα πολλές οι αθλητικές μεταδόσεις του OTE τις ερχόμενες ημέρες, ωστόσο το μεγάλο φινάλε της F1 δεν μπορεί παρά να ξεχωρίζει με διαφορά από τα υπόλοιπα γεγονότα.

    lewis-hamilton-mercedes

    Ο  τελευταίος αγώνας της χρονιάς για την F1 στο Άμπου Ντάμπι αναμένεται να είναι γεμάτος αγωνία, αφού Hamilton και Rosberg θα δώσουν τη μεγαλύτερη μάχη για να κατακτήσουν το στέμμα. Ο αγώνας αλλά και η στέψη του πρωταθλητή της Formula 1 θα καλυφθούν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ SPORT 2HD, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου (14.45).

    Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του βραβευμένου με Όσκαρ ντοκιμαντέρ Ψάχνοντας τον Sugar Man, αλλά και της ταινίας κινουμένων σχεδίων Εγώ ο Απαισιότατος 2, σε α’ τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD, καθώς επίσης η προβολή του πολυβραβευμένου και εξαιρετικού Amour του Μαίκλ Χάνεκε στο OTE CINEMA 2. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου της σειράς ο Πύργος του Ντάουντον την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στο OTE CINEMA 1HD, ενώ συνεχίζονται με νέα επεισόδια τα Fargo, Banshee και Hemlock Grove Κ2.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles