17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το πρώτο επίσημο trailer του Suicide Squad

    Το κινηματογραφικό σύμπαν της DC δεν αστειεύεται και δείχνει στην Marvel πως δεν παίζει μόνη της στη μεγάλη οθόνη. Το πρώτο επίσημο trailer του Suicide Squad κυκλοφόρησε από την Warner Bros και μας δείχνει ένα πολύ φιλόδοξο επιχείρημα που ελπίζουμε πως θα ξεχωρίσει πραγματικά ανάμεσα στους πολλούς σούπερ ήρωες που έχουν μαζευτεί. Το περασμένο καλοκαίρι στο Comic Con είχε προβληθεί το παρθενικό τρίλεπτο preview της ταινίας που μας είχε συστήσει την παρέα των κακών της DC. Χθες έκανε την εμφάνισή του ένα πιο περιποιημένο και επίσημο κλιπ, ντυμένο με τη μουσική του “Bohemian Rhapsody” των Queen. Και ναι, είναι άκρως εντυπωσιακό.

    suicide-squad-2016-task-force

    Το story θέλει την αμερικανική κυβέρνηση να συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των bad guys που κυκλοφορούν εκεί έξω για να αναλάβουν να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά και να σώσουν τον πλανήτη. Έτσι οι Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith), Captain Boomerain (Jai Courtney), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Enchantress (Cara Delevigne) και o Joker (Jared Leto), φτιάχνουν μία ομάδα που δεν μοιάζει με καμία άλλη με τον τελευταίο να είναι το psycho κερασάκι στην τούρτα.
    Ο David Ayer σκηνοθετεί τους “Worst. Heroes. Ever.” στην ταινία που αναμένεται να βγει στην Αμερική στις 5 Αυγούστου και μπορεί να πει κανείς με σιγουριά πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι “καυτό” κινηματογραφικά.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles