15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Δεκέμβριο ξεκινούν οι αναβαθμίσεις των Lumia smartphones σε Windows 10

    Μέσα στον επόμενο μήνα θα κάνουν πρεμιέρα οι νέες ναυαρχίδες των Windows 10 και της Microsoft, Lumia 950 και Lumia 950 XL που ανακοινώθηκαν χθες στο μεγάλο event της εταιρείας στη Νέα Υόρκη. Πότε, ωστόσο, θα λάβουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού, οι υπόλοιπες Lumia προτάσεις και ποιες θα είναι αυτές; Η Microsoft τώρα απαντά και λέει ότι αυτό θα γίνει το Δεκέμβριο.

    decemberrollout

    Σε σχετική απάντηση σε ερώτηση στο Facebook , η επίσημη σελίδα Microsoft Lumia σημειώνει ότι τα Windows 10 θα ξεκινήσουν να διατίθενται στην έκδοσή τους για smartphones το Δεκέμβριο, ενώ σε άλλη ερώτηση επιβεβαιώνουν ότι θα αναβαθμιστούν συσκευές που τρέχουν τα Windows 8.1, οι οποίες έχουν εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο από 8GB και πάνω (κάτι που αποκλείει αυτόματα από την αναβάθμιση μοντέλων όπως το Lumia 530).

    Το πότε ακριβώς πάντως θα αναβαθμιστεί κάθε συσκευή εξαρτάται και από τα δίκτυα όσο και από την ίδια τη Microsoft, που έχει σημειώσει και παλαιότερα ότι στοιχεύει να αναβαθμίσει την “πλειονότητα των Lumia smartphones”. Αναμένουμε νεότερα σύντομα…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles