21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Dell παρουσιάζει το Latitude 12, το rugged tablet… «ογκόλιθο»!

    Κατά καιρούς έχουμε δει να κυκλοφορούν υπερενισχυμένα smartphones, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αντέχουν πάσης φύσεως κακουχίες από τους users. Η αλήθεια είναι πως στον χώρο των tablets σπανίως βλέπουμε υπερανθεκτικές συσκευές, για αυτό και όποτε κάνει την εμφάνιση του ένα rugged tablet, τότε δε γίνεται να μην σταθούμε σε αυτό. Η τελευταία πρόταση στον τομέα των ανθεκτικών tablets μας έρχεται από την Dell και είναι από τις λίγες (αν όχι η μοναδική) συσκευή στον κόσμο, η οποία φέρει την πιστοποίηση MIL-STD-810G από τον αμερικανικό στρατό!

    Latitude 12 Ruggedd Tablet

    Τι ακριβώς σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι το Dell Latitude 12 μπορεί να αντέξει στις πάσης φύσεως περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως είναι η υπερβολική ζέστη, το κρύο, οι βροχοπτώσεις, η λάσπη, η υπερβολική σκόνη, η υγρασία, το υψηλό υψόμετρο, ενώ μάλιστα όπως τονίζουν οι δημιουργοί του μπορεί να την “παλέψει” ακόμη και σε βολή από πυροβόλο όπλο! Κρίνοντας από τα παραπάνω είναι εμφανές ότι το 12άρι αυτό tablet είναι τόσο ανθεκτικό όσο ένα τεθωρακισμένο άρμα μάχης και σίγουρα θα πρέπει κάποιος να προσπαθήσει πολύ για να μπορέσει να το καταστρέψει. Το Latitude 12 Rugged Tablet διαθέτει στο εσωτερικό του έναν επεξεργαστή Intel Core M, μία οθόνη 11.6 ιντσών όπου το σχεδιαστικό team της Dell πρόσεξε σε μεγάλο βαθμό ώστε να είναι ορατή ακόμη και όταν πέφτουν πάνω της οι ακτίνες του ήλιου.

    la12_00-680x378

    Επίσης, η υπερανθεκτική πρόταση της Dell έρχεται μαζί με ένα ειδικά διαμορφωμένο keyboard, το οποίο φέρει πιστοποίηση IP65 που σημαίνει ότι και αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντέχει στην υπερβολική κακομεταχείριση. Σίγουρα το σκληροτράχηλο αυτό tablet είναι για λίγους και εκλεκτούς που τους αρέσει να ζουν στα… όρια. Δείτε και το video που ακολουθεί για να πάρετε μία γεύση από τις δυνατότητες του.

    https://youtu.be/J8Koj_xvdRA

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles