16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Dell Venue 8 Pro. Το all-around Windows 10 tablet που ξεχωρίζει!

    H Dell έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στην αγορά των tablets, λανσάροντας στην αμερικανική αγορά μία ευρεία γκάμα συσκευών, οι οποίες καλύπτουν όλα τα γούστα και βαλάντια. Ένα από τα καλύτερα all-around tablets που είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι το Venue 8 Pro, ένα αρκετά αποδοτικό tablet το οποίο βασίζεται στα Windows 10.  Dell Venue 8 Pro (2)

    To Venue 8 Pro που κυκλοφορεί στην αγορά των Η.Π.Α είναι ουσιαστικά μία αναβάθμιση του παλαιότερου ομώνυμου μοντέλου που έφερε Windows Phone 8.1. Ειδικότερα, σε ότι έχει να κάνει με τα tech specs του, το Windows 10 tablet της Dell προσφέρει display 8 ιντσών με ανάλυση 1200×1920 pixels, ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ένας επεξεργαστής quad-core Intel Atom Z8500, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2,24GHz. Επιπλέον, η πρόταση της Dell διαθέτει 4GB μνήμης RAM μαζί με 64GB αποθηκευτικού χώρου (που μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση microSD κάρτας). Επιπλέον, σύμφωνα με την Dell το νέο tablet της σειράς Venue θα προσφέρει 4G LTE, NFC, μία μπροστινή κάμερα στα 2MP, κύρια κάμερα στα 5MP και τέλος μία θύρα USB Type-C.

    Dell Venue 8 Pro (1)

    Η Dell πουλάει στην αμερικανική αγορά το Venue 8 Pro με τιμή στα 399$ (με Windows 10 Home), ενώ η έκδοση με τα Windows 10 Pro στοιχίζει στα 449$. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν ξεχωριστά και ένα stylus pen (ονομάζεται Active Pen) με κόστος κοντά στα 40$. Ενδιαφέρουσα περίπτωση, για να δούμε εάν θα το δούμε και από τα μέρη μας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles