11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δεν θα πιστέψεις σε τι τιμή βρήκαμε το Google Pixel XL στο αμερικανικό Amazon

    Η σειρά συσκευών Pixel αποδείχθηκε μια σημαντική επιτυχία για την Google, η οποία φαίνεται να μην μπορεί εν μέρει να ανταποκριθεί στη ζήτηση. Ήδη, τα Pixel και Pixel XL έγιναν «sold out» στο Google Store, ενώ και οι αμερικανικοί πάροχοι, όπως η Verizon φαίνεται να πουλά αρκετές μονάδες. Όμως τα συγκεκριμένα smartphones πωλούνται και από το γνωστό διαδικτυακό κατάστημα, Amazon αλλά σε μια πιο «τσουχτερή» τιμή.

    amazon

    Συγκεκριμένα, το Pixel XL των 128GB μπορεί να φθάσει ακόμη και να ξεπεράσει σε μερικούς πωλητές τα 1.500 δολάρια και αυτό, χωρίς καν να περιλαμβάνονται οι φόροι. Προφανώς δεν πρόκειται για κάποιο τεχνικό πρόβλημα, ή αν πρόκειται τότε δεν έχει διορθωθεί ακόμη. Πρόκειται για κάποιους «third-party retailers» οι οποίοι προσπαθούν να κερδίσουν ένα επιπρόσθετο ποσό. Σε αντιδιαστολή, το Google Pixel XL κοστίζει $869 μαζί με τους φόρους στο Google Store ή μέσω της Verizon.

    Πολλοί άλλοι κορυφαίοι κατασκευαστές ετοιμάζονται να διαθέσουν τα δικά τους smartphones, όπως η Samsung και η LG. Τα Galaxy S8 και LG G6 αναμένεται να καταφθάσουν στα μέσα Απριλίου και στις αρχές Μαρτίου, σύμφωνα με κάποιες πηγές. Το γεγονός είναι ότι η τιμή των Pixel κάποια στιγμή θα μειωθεί και το stock θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles