22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πώς είναι να ζεις μία “Suites Class” εμπειρία πτήσης αξίας 19.000 δολαρίων; (φωτός)

    Την εμπειρία της “πιο πολυτελούς πτήσης στον κόσμο” έζησε ο επιχειρηματίας Derek Low, εξαργυρώνοντας έναν… τεράστιο αριθμό μιλίων στη Singapore Airlines. Η “Suites Class” experience μίας πτήσης από τη Σιγκαπούρη έως τη Νέα Υόρκη κοστίζει κανονικά περί τα 19.000 δολάρια, προσφέροντας ένα ταξίδι που δύσκολα θα μπορέσει να απολαύσει ένας “κοινός θνητός”.

    suites class singapore airlines 01

    Ο επιχειρηματίας περιέγραψε στο site Medium αναλυτικά το ταξίδι του με ένα Airbus A380 και όλες τις ανέσεις που προσφέρει το εν λόγω “πακέτο”. Private room για την αναμονή του πριν την αναχώρηση, κλειστή ιδιωτική καμπίνα πολυτελούς σχεδίασης με συρόμενη πόρτα στο αεροπλάνο, διπλό κρεβάτι, γεύματα με σαμπάνια, αστακό και φουά, επώνυμα προϊόντα, καθώς και πολλές ακόμη παροχές, στο πιο χλιδάτο ταξίδι που θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος. Όπως έμαθε μάλιστα ο Low, πρόκειται για μία εμπειρία πτήσης, που, μεταξύ άλλων, έχουν απολαύσει ο Leonardo DiCaprio και ο Morgan Freeman.

    suites class singapore airlines 03

    Πέρα από το promo υλικό της Singapore Airlines που βλέπουμε εδώ, διαβάστε την “εξιστόρηση” της μοναδικής αυτής πτήσης από τον Derek Low και δείτε τις συνοδευτικές φωτό του, στο θέμα που ανέβασε στο Medium.

    suites class singapore airlines 02

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles