24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δες το trailer που μας βάζει στον “creepy” κόσμο του Westworld

    Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για το Westworld και μέχρι να βγει στη μικρή οθόνη το φθινόπωρο θα γραφτούν άλλα τόσα, ειδικά μετά και την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου teaser της πολύ φιλόδοξης σειράς του HBO που έχει εξιτάρει τη φαντασία πολλών. Μετά το πρώτο teaser της τηλεοπτικής προσαρμογή της κλασικής και πολύ μπροστά για την εποχή της ταινίας του Michael Crichton, το νέο υλικό είναι σίγουρο πως θα φουντώσει ξανά την κουβέντα γύρω από το show. 

    westworld

    Το trailer μας μεταφέρει στο φουτουριστικό θεματικό πάρκο που έχε φτιάξει ο Dr. Robert Ford, γεμίζοντας το Old West concept του με ανθρωπόμορφα androids. Σιγά σιγά αυτά θα παρουσιάσουν “επαναστατικές” αντιλήψεις και θα αναλάβουν την λειτουργία του. Το χάος δεν θα αργήσει να ξεσπάσει.
    Είπαμε το project είναι υπερφιλόδοξο, κάτι απόλυτα φυσιολογικό όταν με αυτό συνδέονται ονόματα από το πάνω πάνω ράφι. Ο J.J. Abrams του Star Wars έχει αναλάβει την παραγωγή και ο Jonathan Nolan το σενάριο, με τη φιγούρα του Anthony Hopkins να ξεχωρίζει στο καστ του sci-fi drama, στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι Jeffrey Wright, Jimmi Simpson, Tessa Thompson, Evan Rachel Wood, Thandie Newton και ο Ed Harris.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles