18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Destiny. Ανακοινώθηκε το έξτρα περιεχόμενο για το PlayStation 4!

    Το Destiny δικαιολογημένα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο αναμενόμενα games της χρονιάς. Ειδικότερα, οι φανατικοί φίλοι του PlayStation 4 μετρούν τις ημέρες μέχρι την πολυπόθητη 9η Σεπτεμβρίου που θα κυκλοφορήσει ο τίτλος στην αγορά.

    destiny

    Σύμφωνα και με τα όσα είδαμε στην E3, η Sony σχεδιάζει να προωθήσει την κονσόλα της μέσω του Destiny, για αυτό άλλωστε και πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα bundle πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει το παιχνίδι και μία λευκή έκδοση του PS4. Όμως στις 9 Σεπτεμβρίου που τοποθετείται η επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού, οι τυχεροί PlayStation 4 gamers θα έχουν έναν παραπάνω λόγο να είναι χαρούμενοι, καθώς θα λάβουν αποκλειστικό in-game bonus content. Συγκεκριμένα στην PlayStation 4 θα υπάρχει μία πρόσθετη co-op αποστολή τριών παικτών, η οποία θα ακολουθεί την προσπάθεια ενός group μαχητών να βρουν τα χαμένη ίχνη μίας ερευνητικής ομάδας, η οποία έχει χαθεί στον πλανήτη Άρη. Επιπλέον, οι χρήστες του PS4 θα λάβουν το χάρτη Exodus Blue, μία μεσαίου μεγέθους skirmish arena, καθώς επίσης και σπέσιαλ εξοπλισμό για τις κλάσεις των Warlocks, Titans και Hunters. Παράλληλα, οι PS4 users θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν 2 νέους τύπους όπλων, αλλά και να πιλοτάρουν 3 διαφορετικά διαστημόπλοια.

    destiny-cosplay-bungie

    Κρίνοντας από τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι οι PlayStation 4 gamers θα είναι οι πιο ωφελημένοι από τις άλλες πλατφόρμες. Επειδή ξέρουμε ότι η 9η Σεπτεμβρίου σας φαίνεται μακρινή, παρακολουθείστε το παρακάτω video του Destiny, έτσι για να απαλύνετε λιγάκι των πόνο σας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles